Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljátok? Nem vagyok már fiatal, és van amikor a párom már aktus közben óhajt orált. De nekem ez olyan távoli dolog.
Nem szeretném megsérteni, de nem mindig van kedvem ehhez,néha kifejezettem undorodom tőle.
Ti csináljátok közben?Vagy csak előtte mielőtt még behatolna?
Bocs ha hülye kérdés, de lehet túl maradi vagyok:)
orált lehetőleg csak előtte
egyszer volt hogy durvamod zsibbadtam,mondom inkább akkor folytatom szájjal kicsit...nah azota ezéert nyig állandoan,hiába mondom,hogy utálom a saját izem (hozzáteszem,hogy hiába nyig,nagyon ritkán ér el vele bármit)
ugy oké csak,ah gumival szex,és akkor csak gumi izét érzem,az nem rossz
saját izem nyalogatni undoritonak találom (párom szerint nincs semmi baj az izemmel,nekem sincs az övével,csak a sajátomtol undorodom)
adj neki nyelves csokot miután aszádba élvezett, (ne tudja előre,mert akkor tiltakozik),majd rájön,hogy annyira nem gusztusos a sajátot...
22/L
Ha undorodsz tőle, akkor ne csináld!
Nekem viszont tetszik a dolog, volt is benne részem, jólesett.
És felőlem megcsókolhatsz az ondómmal a szádban, még az is tetszeni fog.
26F
Szerintem jó dolog. nálunk megy oda vissza. Igaz h előjátél közben gyakoribb az orál. Vagyis 99%ban az előjáték része, de ha úgy alakul pózváltáskor és megkívánjuk akkor csináljuk. Szerencsére barátnőm imádja a saját és az én ízemet is:)
22/f
Na, mi ezt ugy csináljuk, hogy kölcsönös orál, utána dugás/szeretkezés/ utána ismét oral... semmi gonnd, ma már a nejem is elfogadja! Letörli egy törölközővel, és már szopja is! ez ma már nem akadály! Valaha több mint 20 éve a szájába is alig akarta bevenni, ma már úgy rátapad mint egy pióca! Nekem sem gond egy párzás után kinyalni, sőt...
Hál Istennek , ma már nincsenek tabuk a szexben!
Soha nem gondoltam volna, hogy egy kiadós szopás/végig!/ után Én fogom lesmárolni... De ez is megtörtént, már sokszor!%!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!