Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csináljátok? Nem vagyok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljátok? Nem vagyok már fiatal, és van amikor a párom már aktus közben óhajt orált. De nekem ez olyan távoli dolog.

Figyelt kérdés

Nem szeretném megsérteni, de nem mindig van kedvem ehhez,néha kifejezettem undorodom tőle.

Ti csináljátok közben?Vagy csak előtte mielőtt még behatolna?

Bocs ha hülye kérdés, de lehet túl maradi vagyok:)

2009. nov. 2. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

orált lehetőleg csak előtte

egyszer volt hogy durvamod zsibbadtam,mondom inkább akkor folytatom szájjal kicsit...nah azota ezéert nyig állandoan,hiába mondom,hogy utálom a saját izem (hozzáteszem,hogy hiába nyig,nagyon ritkán ér el vele bármit)

ugy oké csak,ah gumival szex,és akkor csak gumi izét érzem,az nem rossz

saját izem nyalogatni undoritonak találom (párom szerint nincs semmi baj az izemmel,nekem sincs az övével,csak a sajátomtol undorodom)

adj neki nyelves csokot miután aszádba élvezett, (ne tudja előre,mert akkor tiltakozik),majd rájön,hogy annyira nem gusztusos a sajátot...

22/L

2009. nov. 2. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem az orál inkább az előjáték része. Még soha nem jutott eszébe a páromnak aktus közben váltani :)
2009. nov. 2. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok már fiatal, de ha úgy érzem, hogy kicsit lankad bennem a párom, akkor gond nélkül beiktatok egy kis orált, hogy visszatérjen belé az élet.
2009. nov. 2. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha undorodsz tőle, akkor ne csináld!

Nekem viszont tetszik a dolog, volt is benne részem, jólesett.

És felőlem megcsókolhatsz az ondómmal a szádban, még az is tetszeni fog.

26F

2009. nov. 2. 16:09
 5/9 Andrewka ***** válasza:
100%

Szerintem jó dolog. nálunk megy oda vissza. Igaz h előjátél közben gyakoribb az orál. Vagyis 99%ban az előjáték része, de ha úgy alakul pózváltáskor és megkívánjuk akkor csináljuk. Szerencsére barátnőm imádja a saját és az én ízemet is:)

22/f

2009. nov. 2. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Na, mi ezt ugy csináljuk, hogy kölcsönös orál, utána dugás/szeretkezés/ utána ismét oral... semmi gonnd, ma már a nejem is elfogadja! Letörli egy törölközővel, és már szopja is! ez ma már nem akadály! Valaha több mint 20 éve a szájába is alig akarta bevenni, ma már úgy rátapad mint egy pióca! Nekem sem gond egy párzás után kinyalni, sőt...

Hál Istennek , ma már nincsenek tabuk a szexben!

Soha nem gondoltam volna, hogy egy kiadós szopás/végig!/ után Én fogom lesmárolni... De ez is megtörtént, már sokszor!%!!

2009. nov. 2. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi csináljuk! Amikor olyan kedvünk van akkor miért ne? Én nem undorodom a saját ízemtől sem az övétől és ő is ugyan így van. Amikor én elégítem ki orálisan utána lesmárol ugyan úgy és semmi baja!
2009. nov. 2. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
én úgyanúgy vagyok mint az első, egyszerűen a saját hüvelyváladékom számba vételével nem vagyok kibékülve... ha elszalad és megmossa oké, ő meg csinálhatja amennyit akarja:) csak igyon utána pár korty vizet:D
2009. nov. 3. 16:31
 9/9 anonim válasza:
Mi csináljuk,vagyis a párom. Én szeretem ha beiktatja,nem zavar ha utána lesmárol. Viszont én nem tenném meg ugyanezt.Mármint aktus közben nem. 34/N
2010. okt. 26. 10:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!