Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok jártatok ugy h összejöttetek 1 csajjal s büdös volt a nemi szerve? Mit csináltatok? Hogy adjam tudatára a nőmnek nem tul illatos?
Fürödjetek közösen előtte. Az jó móka is, meg előjátéknak sem utolsó.
Amúgy mindenkinek van egy saját illata, és ha nem bírjátok egymásét, akkor biológiailag nem illetek össze. Ilyen is van.
Jaja. Én már voltam úgy h nálam aludt egy csaj. Jól is nézett ki, meg mondjuk azt h barátok voltunk, és már előtte néhányszor nálam aludt. A legutóbbi alkalommal, ami január elsején volt, megkért h nálam aludhasson. Mondom jólvan. Hát, amikor felértünk a lakásba, vmi rettenetesen büdös csapott meg. Olyan volt, mint az olajos halkonzerv vagy mintha egy haltelepen lennék... Megkérdeztem tőle, nem akar-e megfürdeni, de azt válaszolta, h előző nap fürdött. Pizsamája nem volt, ezért tőlem kért egy gatyát. Másnap reggel szellőztetni kellett a szobámat, mert mindenhol érződött az a büdös halszag. Még az ágyneműmön is és a gatyámon is amit ráadtam -,- Most ez milyen már?
Jó, be kell valljam, h én sem voltam vmi kultúrált mert másnap reggel véletlen kiengedtem a hátszelemet (fingtam), miközben mellettem feküdt. De ezen csak nevetett és azt mondta semmi baj. Mi a véleményetek erről? Főként lányok kommentjeire lennék kíváncsi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!