Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok jártatok ugy h összejöt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok jártatok ugy h összejöttetek 1 csajjal s büdös volt a nemi szerve? Mit csináltatok? Hogy adjam tudatára a nőmnek nem tul illatos?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Talán kezdjétek mosakodással a hancurt :)
2009. nov. 2. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Én nem jöttem még össze csajjal és nem is fogok:)))) 22/L
2009. nov. 2. 09:00
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem, mert nem jönnék össze csajjal, nekem a férfiak jönnek be. :-)
2009. nov. 2. 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Mond meg neki úgy,hogy mozgatod a szádat,hangokat kiadva általa,mellyel értelmes szavakat formálván,kifejezhető a másik irányába az,amit gondolunk,és mindezt tudomásul véve pontosan ezt olvasd fel neki:figyelj,büdös a pinád,mossad meg de azonnal,és takarítsad rendszeresen.Értem?
2009. nov. 2. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
fokhagymásat turháznék a lába közibe.
2009. nov. 2. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Fürödjetek közösen előtte. Az jó móka is, meg előjátéknak sem utolsó.

Amúgy mindenkinek van egy saját illata, és ha nem bírjátok egymásét, akkor biológiailag nem illetek össze. Ilyen is van.

2009. nov. 2. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
megmondanám h fürdéssel kezdjük a szexet :)
2009. nov. 3. 16:25
 8/9 anonim válasza:

Jaja. Én már voltam úgy h nálam aludt egy csaj. Jól is nézett ki, meg mondjuk azt h barátok voltunk, és már előtte néhányszor nálam aludt. A legutóbbi alkalommal, ami január elsején volt, megkért h nálam aludhasson. Mondom jólvan. Hát, amikor felértünk a lakásba, vmi rettenetesen büdös csapott meg. Olyan volt, mint az olajos halkonzerv vagy mintha egy haltelepen lennék... Megkérdeztem tőle, nem akar-e megfürdeni, de azt válaszolta, h előző nap fürdött. Pizsamája nem volt, ezért tőlem kért egy gatyát. Másnap reggel szellőztetni kellett a szobámat, mert mindenhol érződött az a büdös halszag. Még az ágyneműmön is és a gatyámon is amit ráadtam -,- Most ez milyen már?

Jó, be kell valljam, h én sem voltam vmi kultúrált mert másnap reggel véletlen kiengedtem a hátszelemet (fingtam), miközben mellettem feküdt. De ezen csak nevetett és azt mondta semmi baj. Mi a véleményetek erről? Főként lányok kommentjeire lennék kíváncsi.

2011. máj. 29. 13:33
 9/9 anonim válasza:
Ja am meg fiú vagyok és 20 éves.
2011. máj. 29. 13:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!