Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hétfőn lefeküdtem barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétfőn lefeküdtem barátnőmmel másnap hajnalban erős hányingere volt de ma megjött neki, nekem azt mondta egyik ismerősöm hogy még megjöhet neki 1x ha teherbe esett. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, igaz. Ha hétfőn teherbe esett a barátnőd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejeződött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerűen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.
2009. nov. 1. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha terhes is, nem attól lett rosszul. Ennyi idő alatt nem jelentkeznek tünetek, max 2 hét után.

Egyébként akárhányszor megjöhet neki. Sok nő végig menstruálja a terhességét.

2009. nov. 1. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
ja, megeshet. de védekeztetek?
2009. nov. 1. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
ha védekeztetek nins baj! a hányinger mástól lehetett.. egyébként ha terhes is lenne ( bár szerintem nem az) akkor sem egy nap után jelentkeznek a terhesség jelei! azok hetek mulva jelennek csak meg
2009. nov. 1. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!