Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelhetnekem van, de nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelhetnekem van, de nem akarok barkivel . Mi a legjobb megoldas arra, hogy hamar szerezzek be egy pasit?

Figyelt kérdés

Nem tudnam berkivel csinlani , probaltam de nem megy , nem tudom . Es most tenyleg annyira kell szexeljek , a masztizas nem annyira jo.

A volt pasim szegyellem felhivni telon , hogy dugjunk egyet. Benne megbizom es azert menne vele.

Surgosen hol talalhatnek egy pasit magamnak aki nem csak ennyit akarna tenyleg.

2009. nov. 1. 12:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hirtelen hogy lehetne beleszeretni valakibe. Egyszerűbb ha felhívod az exed... ha nincsen barátnője, akkor nem lehet belőle probléma, közben meg kutakodhatsz egy következő iránt.

19/F

2009. nov. 1. 13:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem fiú létemre sem megy bárkivel. Ki kell várni a megfelelő partnert :)
2009. nov. 1. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:
reendelj postán :) 1-2nap alatt ott van elsőbbségivel :DD
2009. nov. 1. 13:27
 4/12 anonim válasza:
Én segitek rajtad szivesen!:D:D
2009. nov. 1. 13:49
 5/12 A kérdező kommentje:
koszi, nagyon rendes vagy , de ez nem szex hirdetes volt. Es mondtam mar barkivel nem megy kell legyen valami nagyon eros "vibralas" koztunk hogy ez menjen.
2009. nov. 1. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha vibrálásra vágysz marad a vibrátor.
2009. nov. 1. 15:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Merre laksz és hány éves vagy?
2009. nov. 1. 15:32
 8/12 A kérdező kommentje:

Ha vibrálásra vágysz marad a vibrátor. kosz de nekem elo kell . tudod a vibrator nem annyira jo mikor valakinek elo kell. Neked olyan mikor kivered minthogyha szexelnel.

Utolso irj egy privit.

2009. nov. 1. 15:36
 9/12 anonim ***** válasza:
ha a délalföldön laksz,elviszlek bulizni,körülöttem mindig sok a csávó,felszedsz egy normálisat és majd elintéz:)(énis szexmániás vagyok) pacsi csajszi 17/L
2009. nov. 1. 15:36
 10/12 A kérdező kommentje:
hat sajnos nem ott lakom .de azert koszi
2009. nov. 1. 15:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!