Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Szóval, szex után, mikor a barátom elélvez utána szoktam simogatni/masszírozni a heréit. Nem szólt, és nem is jelezte, hogy baj lenne, csak kíváncsi vagyok, hogy más lányok szokták e csinálni a párjuknak, vagy hogy a fiúk mit szólnának/szólnak ehhez?2009. okt. 31. 23:05
1/10 anonim válasza:
én szeretném de aa barátnom nem csinálja:S hajrá D:
2/10 anonim válasza:
én nem igénylem. amit sokkal jobban élvezek, ha utána a nyakamat, hátamat gyengéden körömmel vakargatják. :)
3/10 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok de az én barátom egyáltalán nem szereti.
4/10 anonim válasza:
én allergiás vagyok rá :) markolászásra rúgok..
23/F
6/10 A kérdező kommentje:
Fúú hát nem könnyítitek meg a dolgom. :D
2009. okt. 31. 23:55
7/10 anonim válasza:
Talán kérdezd meg tőle, hogy ő hogy szereti?
A markolászásra rúgós szövegtől lefordultam a székről :-)
8/10 anonim válasza:
Tényleg kérdezd meg, de ne brutálisan, hogy vazze, ez most szar vagy jó?
Inkább lehelletfinoman a fülébe súgva...
Feltehetően jó neki, csak szégyell hangosan nyögdécselni...
Egyébként nekem bejön az ilyesmi, és nem is értem azokat a pasikat, akiknek nem esik jól némi szeretetteljes kényeztetés....
9/10 anonim válasza:
háát.. én szoktam neki csinálni és élvezi is :P
Sőt még megis szokta kérni h csináljam neki :)
10/10 anonim válasza:
az én párom nem szereti.Fura érzés azt mondja.De az orgazmusa után a makkját sem engedi"letisztogatni".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!