Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem a méret a lényeg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem a méret a lényeg, akkor mi?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem a méret a lényeg, hanem hogy tudja használni. Mi számít nektek jó technikának? Mitől lesz valaki béna az ágyban, és mitől nem?
2009. okt. 31. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Hát a méret az a lényeg. Az hogy nem azt olyanoknak írják vigasztalásul akiknek kicsi van.
2009. okt. 31. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
tudd hasznalni az a lenyeg:)
2009. okt. 31. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Hiába technikázik, ha nincs mivel...
2009. okt. 31. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
A méret azért lényeg. Nem gondolom hogy egy 10 centissel nagyon lehetne játszadozni. Na most itt csak a szexről beszélek, nem pedig olyanról mikor két ember szerelmes és megoldják.
2009. okt. 31. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Nekem volt 10 cm-es férfival dolgom, és úgy el tudta látni a bajom, hogy ihajj. Szóval igenis lehet azzal is technikázni bőven. ;)

Különböző pózok, erős lökések, jó előjáték.

Persze nem biztos, hogy mindenkinek jó lenne, de nekem(!) az volt.

2009. okt. 31. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

???

2009. okt. 31. 23:44
 7/11 anonim ***** válasza:
az h kitudjon elégíteni. én csaj vagyok, gőzömsincs milyen a jó technika, de állíthatom h elégítettek már ki jól kisebb pénisszel is, és nagyobb pénisszel is, de olyaniasvolt h nagyvolt a pénisz, de nemélveztem annyira a szexet.
2009. nov. 1. 01:43
 8/11 anonim ***** válasza:
a vastagság.
2009. nov. 1. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne felejtsük ki a rusnyaság-faktort :)
2009. nov. 2. 04:43
 10/11 anonim ***** válasza:
én amondó vagyok h a technika a lények.volt olyan barátom akinek 9 centis volt a pénisze mégis sikerült megtalálni a megfelelő pózt a gyönyörhöz.Ne aggódj azon h a méret a lényeg.Az áltanános méret 16 körül van. Aki meg szereti a nagyobbat akkor meg ne irja azt h csak az a lényeg:)én a kicsit is szeretem:D
2009. nov. 7. 11:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!