Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történhetett? Miért kezdett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett? Miért kezdett el fájni ott belül?

Figyelt kérdés

Pár napja együtt voltam a barátommal egy nap többször is. Volt mikor picit durvábban csináltuk, de nem volt vészes.

Ma is és tegnap is éreztem hogyha egy picit erősebbet lökött a barátom vagy teljesen benyomta a péniszét éreztem mintha szét akarna repedni a hasam alja. Mi lehetett ez? A méhszájamon keletkezett egy seb amit szexelésnél "lökdös" vagy pedig picit felvok fázva?

2009. okt. 31. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy akkor kicsit gyengedebb lehetne a baratod. de ha meg akkor is faj akkor sztem menj el dokihoz...
2009. okt. 31. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha gyengéd akkor nem fáj egyáltalán, de eddig a durvább verzió sem fájt csak most kezdett el fájni. :S
2009. okt. 31. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, h lattad-e a greace klinikat. abban meg regebben volt 1 resz mikor a kinai vagy )tudjam is en milyen) nit kefelt az a neger doki. akkor felrenyomta valahova a peniszet...

nem ilyesztgetni akartalak. ez is egy verzio. de lehet, h tenyleg azzal van a gond, h a fiur durva volt vele. egyenlore legyen gyenged majd probaljatok megint ugy ahogy kenyelmes. hapedig faj lehet,h vmi gond van...de remeljuk nem lesz.

2009. okt. 31. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
hozzáér a vége a méhszájadhoz és az fájcsizik lolz éncsajomnak is ezvan lolz
2009. okt. 31. 22:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Ahha. Csak eddig is hozzáért a méhszájamhoz, de eddig nemfájt "lolZ"
2009. nov. 1. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni.Ez csak annyit jelent h a párod farka olyankor mélyebbre hatol benned és eléri bent a méhszájadat.Azt javaslom h ha kellemetlen,tudasd a pároddal.szex alatt elvileg nem keletkezhet seb a hüvelyedben:D
2009. nov. 7. 11:59
 7/8 A kérdező kommentje:
De mondtam már, hogy eddig is bökdöste a méhszájamat, csak eddig nem fájt most meg igen.
2009. nov. 7. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
értem én.de a méhszájad sem áll örökké egy irányba.Függ attól is h használsz e tampont mert az is eknyomja más irányba.szex közben a párod farka nyomja megint más irányba.ezért lehet h most "eléri"
2009. nov. 9. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!