Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek nagyon gáz ha egy csajnak nagy a csiklója?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 20:02
11/29 anonim válasza:
Szerintem imádni való lehet. Baromira izgatóan nézhet ki, és nyelvel játszani vele ... hmmm ... felcsigáztál.
Ne aggódj emiatt, nem lesz gondod vele. :)
Üdv. 24/F
12/29 anonim válasza:
Borsnál sokkal kisebb, borsónál sokkal nagyobb ne legyen. És ha nagy, akkor már ha lehet, ne hosszú legyen, világos?
13/29 anonim válasza:
Nem gáz ! Sőt, könnyebb megtalálni és jobban lehet játszani vele. Megmutassam ? ;-)
15/29 anonim válasza:
Én nem szeretem... és most igen! pontozzatok le mert nem azt mondtam h imádom a számba venni és szopogatni:D
17/29 anonim válasza:
Szerintem is baromi jó lehet. :) Szerintem legyél rá büszke, hogy egyedi vagy, és picit eltérsz az átlagtól. Én speciel pont az ilyet szeretem. :)
Üdv. 24/F
18/29 A kérdező kommentje:
Srácok, köszönöm nektek!:D aranyosak vagytok!
2010. febr. 8. 17:33
19/29 anonim válasza:
Nekem is nagy van és a barátom imádja főleg azért mert szex közben megdagad és még jobban szorítja..
20/29 anonim válasza:
Amíg nem akkora, hogy megtudjon dugni vele, addig nem zavar XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!