Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt e legdurvább/rosszabb/kínosabb helyzet amiben rátok nyitottak/lebuktatok?
Figyelt kérdés
Én egyszer a barátnőm kényeztettem(nyelvvel) mikor benyitott az édesanyja.Talán fokozta a dolgot hogy barátnőm éppen kutyapózban volt.Hát - kellemetlen volt mindenkinek.Írjatok hasonlókat ha tudtok!2009. okt. 31. 10:26
11/15 A kérdező kommentje:
Bizony nem tisztelik a privát szférát manapság...A barátnőm édesanyja pl péntek éjjel 3kor nyitott be,előtte bulizni voltunk,nem tudom mi a f*szt akarhatott ott...
2009. nov. 4. 14:40
12/15 anonim válasza:
Nagymama benyitott, 2 banán a kezében, szégyenlősen pironkodva letette miközben azt mondta hozott utánpótlást.
13/15 anonim válasza:
épp egy k*rvabüdöset fingtam mikor megjött a párom...kászper testvérekkel jött ő meg sz*pni probált . kicsit büdi volt de a hajába töröltem...
14/15 anonim válasza:
Éppen tegnapelőtt történt.... "eksön" volt a barátnőmmel, mikor benyitott az anyja:D Így szólt, zavarban: "Ohh... bocsánat!" és kisietett a szobából XD Mi egymásra néztünk és röhögtünk, majd folytattuk a dolgot..... Üdv: Gyuszi, 20
15/15 anonim válasza:
Velem is megtörtént, hogy párom 1 ésm fél hónapig Amerikában volt a sulival mivel én akkor még elsö éves hallgató voltam így nem mehettem.Amikor a párom megérkezett nagy tüzzel egymásnak estünk és már a közepénél tarthattunk amikor gondoltuk pózt váltunk a pasim a hátán én háttal neki rajta szét tett lábakkal..erre a szobatársa benyit a csajával akin nuku felsö..persze mindent láttak föleg belölem a kérdésük csak ennyi volt zavarnánk?Mire a párom a szótárát hozzávágta a srácnak ...Persze vér ciki volt alig mertem a szemébe nézni a srácnak.Kb olyan fél év után egyszer (piásan)megállapította, hogy jó alakom van a melleim is nagyon jó a vaginámról meg küldhetnék neki képet:D:D Szerencsére amióta lediplomázam nemláttam:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!