Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül sose?
Figyelt kérdés
Én egy 17éves lány vagy a barátommal 2hónapja élünk szexuális életet nekem ő volt az első és neki is én és soha sincs orgazmusom pedig annyira szeretném és soha nem jön össze pedig már minden pózt kipróbáltunk :( masztizásnál pedig mindig van orgazmusom kérlek adjatok tanácsot hogy hogy jönne ez össze! Köszönöm előre is a válaszokat!2009. okt. 30. 19:53
1/8 anonim válasza:
nekem csiklós orgazmus 2 év, hüvelyi 4 év után sikerült
nem tom mér:D
2/8 anonim válasza:
hát nekem is eltartott egy ideig...nem ennyi ideig...
mondjuk volt vagy 2 hónap...
de én a kezemmel izgatom a csiklómat szex közben...
vagy a párom ha hátulról vagyunk...fúúúúúúúúú nagyon jóóóó :)
3/8 anonim válasza:
Mutasd meg neki, hogy szoktál masztizni,így el tudja sajátítani hogyan vihet a csúcsra.
4/8 anonim válasza:
Nem érzi még talán a barátod, hogy mire is van szükséged. Vagy magára figyel, és nem Rád, vagy kicsit értelmileg csökkent szegény. Úg ylehet a lányt eljuttatni leginkább (szerintem, de javítsatok ki), ha úgy kezded a szexet, hogy örömet okozz neki, és végig erre kell gondolni, az a fontos, hogy melyik mozzanatodra miként reagál, ezt könnyen lehet érezni a másiknál, ha megismered, és beszéljétek is meg, hogy mi jó Neked, és mi nem. Keress meg mail-ben, erről lehet mit mesélni még...
5/8 anonim válasza:
majd belejöttök, és sikerülni fog. nem egyik napról a másikra :) bele kell tanulni
6/8 anonim válasza:
Általában a lánnyal nincs semmi gond, vagy ha valami mégis, akkor is "kapta" a szülői ház kissé elvetemült légköréből. Mivel a nők legbelül nagyon elvetemült szexgépek (csak az irígység beszél belőlem..), rendeződik még az egészen mélyen gyökerező, fura gátlás is idővel. Azért tegyük hozzá, hogy néhány hónap elegendő kell legyen. Kevés eszű, kemény szívű, fantáziátlan partnerrel már csak sokasodnak a gondok, ha egyáltalán jó szó a gond. Ügyet csinálni belőle semmilyen szinten se jó. Úgy értem, hagyd a fenébe. Lazulj egyet, sose volt az baj :) Meg fogsz lepődni, még ha nem is rögtön.
7/8 anonim válasza:
Te most frigidek állapotba vagy ilyenkor.Nem tudsz ORGAZMUS-t elő idézni mert nem engedi az AGYAD.Érted miről beszélek remélem tudod mik azok a dolgok.
8/8 anonim válasza:
FIGYELJ AZT NEM ÉRTEM TE CSAK 17 ÉVES VAGY MIT AKARSZ BE JUTNI A SZEXUALÍTÁS VILÁGÁBA .ISTENEM EZEK A MAI LÁNYOK NEM TUDOM MIT KÉPZELNEK .HOGY EZZEL JOBB LESZ AZ ÉLETED .
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!