Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az együtlét után 3 nappal a terhességi teszt kimutatja hogy akkor most mivan?
leirom akkor már hogy hogyan volt.
oktober 9.én együtt voltunk.nem védekeztünk de nem mentem el és vizbe volt.de csináltunk 1 hét után tesztet az negativ.
oktober 24.én együtt voltunk akkor elszakadt az óvszer de akkor se mentem el mer észrevettük.3 nappal késöbb csináltunk tesztet ami negativ.
amugy oktober 3.án jött meg neki utoljára
most 1-2 napot késik. pedig 27.28.29. kéne megjönni neki
szerinted a leirtak alapján mi lehet?
remélem nem terhes
A teszt a fogantatás után 12-14 nappal mutathat valamit is. Ez szabályos ciklusnál akkor van, amikor kimarad a vérzés. Rá is van írva a tesztre, hogy a kimaradó vérzés napján már használható.
Egyes tesztekre az van írva, hogy beágyazódás után 3 nappal már biztos eredményt mutat. Csakhogy a beágyazódás a fogantatás után kb 10 nappal fejeződik be! Addig a mama és a baba szervezete semmilyen kapcsolatban nincs egymással. A baba, ami csak egy sejtcsomó még, szabadon úszkál a petevezetékben, majd a méhben. Úgy kell elképzelni, mint egy űrhajóst, ami tökéletesen el van szigetelve a külvilágtól.
Még valami: ha a hímivarsejtek bekerültek a nó szervezetébe, akkor a oetevezetékben napokig, akár egy hétig is elélnek. Azaz a fogamzás az aktus után akár egy héttel is bekövetkezhet.
Lényeg a lényeg: 3 nap borzasztóan kevés ahhoz, hogy kimutassa a teszt, hogy mi van. kell hozzá két hét minimum.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!