Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elégitettetek ki fiút már orálisan annélkül h nem jártatok?
Figyelt kérdés
Az a kérdés h összejöttök egy buliba egy fiuval és több is lesz....akk orálisan elégitettetek ki már fiut? Kort is kérek2009. okt. 30. 19:23
1/11 anonim válasza:
Engem elégítettek már ki, úgy hogy nem jártunk, tehát tuti vannak ilyen lányok :D
26/F
2/11 anonim válasza:
És ha vannak ilyen lányok akkor veszel egy terhes macskát a boltba és összekened májkrémmel vagy miért érdekel ez annyira?
3/11 anonim válasza:
""Az a kérdés h összejöttök egy buliba egy fiuval és több is lesz....akk orálisan elégitettetek ki már fiut?""
Hehh?? mi a kérdés? krvára értelmetlen vagy! miaz hogy az a kérdés, h összejöttök egy buliba egy fiuval és akkor orálisan elégítettetek ki már fiút? szerinted van értelme?
Meg gondolkozz már kicsit! persze h van!
6/11 anonim válasza:
Eszem be sem jutott. Én kicsit prűd vagyok ezen a téren. :)Kapcsolat elején ha a férfi már kielégített orálisan, utána nagyon szívesen. De először neki kell! 24/L
8/11 anonim válasza:
"annélkül h nem jártatok"...szóval akk úgy h jártunk??? de csak a te kedvedért, kedves kérdező: duplán tagadtál, te észlényxDxD
9/11 anonim válasza:
00:41 nem téma a lényeget értettük
10/11 anonim válasza:
Haver lehet az illető? (És nem orálisan, mert azt utálom)Szóval, ahogy értelmeztem a kérdésedet; NEM.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!