Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Szerintetek hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Szerintetek hogy lehet egy NŐt levenni a lábáról?

Figyelt kérdés
Általánosságban és az ágyban is,kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2009. okt. 30. 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
láncfűrésszel
2009. okt. 30. 19:37
 12/18 A kérdező kommentje:
basszus nem csak kacagni akarok:d,hanem tudni is.Ennyire értettek a nőkhöz?:O
2009. okt. 30. 19:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Hmmm 17/F vagyok..

Háát ismeretségtől függ:Dha azért ismerem picit meg taliztam vele jólellennék vele először is utána szájrapuszi abbol csók abbol meg már bármi más:)

ágyban.nyaktol lefele haladni esetleg orál kielégítés aztán rátérni a lényegre kb ennyi itt eggy normál válaszxD

üdv:BD

2009. okt. 30. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Hellószia! Ugye milyen függőlegesek ma a falak?

Én vagyok a Zoli. Csak azért jöttem, mert láttam a kérdésed és eléggé elszomorodtam! Amúgy kicsi az önértékelésem, és csak bizonyítási kényszerből írtam, remélem nincs harag. Tényleg, nem tudod véletlen mi az a karizma?

Képzeld, a múlt héten még informatikus voltam, de kirúgtak egy rossz beidegződés miatt.. Azt szoktam csinálni, hogy szép lassan betolom a pendriveot.. Aztán mozgatom jobbra balra, hogy biztosan a helyére kerüljön, közben jobban megnyomom, nehogy kilógjon egy kicsi is.. Nagy fájlokat szeretek csak másolni, hosszan, szenvedéllyel, persze időnként szeretem, ha nagyon gyors, csak úgy kattog a vinyó.. De itt a hiba általában, hogy mikor 98-99%-nál tart, mindig ki szoktam rántani.. A főnököm arra hivatkozott, hogy ebből baj lehet, de nagyon szeretek másolni, és ha betöltöm a merevlemezt, hát egyhamar nem lesz szabad hely, és a másolást mégcsak elindítani sem tudom..

2009. okt. 30. 21:00
 15/18 A kérdező kommentje:
:D:D ez tök aranyos:D
2009. okt. 31. 08:44
 16/18 anonim ***** válasza:

21:00 - kocka szar :-)

Amúgy én egy nőt úgy veszek le a lábáról, hogy felkapom a karomba, kedves kérdező, aki nagyon sokat akar tudni lány létére.

2009. okt. 31. 11:21
 17/18 anonim ***** válasza:
A jó öreg varázslattal ;)
2009. nov. 2. 05:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Gazdagnak és kigyúrtnak álcázom magam.

Néhány éve még működött a kedves-humoros is, de már egy ideje esélytelen. Néha még fel-felbukkan az őszinte figura is, de látványos sikert a gazdag-bunkó, a gazdag-magas és a gazdag-gazdag párosítás ér csak el.

2009. nov. 3. 00:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!