Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szerintetek hogy lehet egy NŐt levenni a lábáról?
Hmmm 17/F vagyok..
Háát ismeretségtől függ:Dha azért ismerem picit meg taliztam vele jólellennék vele először is utána szájrapuszi abbol csók abbol meg már bármi más:)
ágyban.nyaktol lefele haladni esetleg orál kielégítés aztán rátérni a lényegre kb ennyi itt eggy normál válaszxD
üdv:BD
Hellószia! Ugye milyen függőlegesek ma a falak?
Én vagyok a Zoli. Csak azért jöttem, mert láttam a kérdésed és eléggé elszomorodtam! Amúgy kicsi az önértékelésem, és csak bizonyítási kényszerből írtam, remélem nincs harag. Tényleg, nem tudod véletlen mi az a karizma?
Képzeld, a múlt héten még informatikus voltam, de kirúgtak egy rossz beidegződés miatt.. Azt szoktam csinálni, hogy szép lassan betolom a pendriveot.. Aztán mozgatom jobbra balra, hogy biztosan a helyére kerüljön, közben jobban megnyomom, nehogy kilógjon egy kicsi is.. Nagy fájlokat szeretek csak másolni, hosszan, szenvedéllyel, persze időnként szeretem, ha nagyon gyors, csak úgy kattog a vinyó.. De itt a hiba általában, hogy mikor 98-99%-nál tart, mindig ki szoktam rántani.. A főnököm arra hivatkozott, hogy ebből baj lehet, de nagyon szeretek másolni, és ha betöltöm a merevlemezt, hát egyhamar nem lesz szabad hely, és a másolást mégcsak elindítani sem tudom..
21:00 - kocka szar :-)
Amúgy én egy nőt úgy veszek le a lábáról, hogy felkapom a karomba, kedves kérdező, aki nagyon sokat akar tudni lány létére.
Gazdagnak és kigyúrtnak álcázom magam.
Néhány éve még működött a kedves-humoros is, de már egy ideje esélytelen. Néha még fel-felbukkan az őszinte figura is, de látványos sikert a gazdag-bunkó, a gazdag-magas és a gazdag-gazdag párosítás ér csak el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!