Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szoktatok vetkőzni teljesen masztizás előtt?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, köszi. És ha van valami egyéni hangulatelem amit be szoktatok vetni és érdekesnek tartjátok megemlíteni akkor az is jöhet.2009. okt. 30. 18:56
2/21 anonim válasza:
ha nincs itthon senki, akkor igen, levetkőzök teljesen, ha vannak itthon, akkor természetesen nem, kitudja kinek mikor támad kedve bejönni hozzám, és nálunk nincs meg sajnos az a jó szokás, ami a filmekben, hogy kopogtatnak a szobaajtón, mielőtt belépnek... egyéni hangulatelem... semmi extra, szeretem sötétben, esetleg tükör előtt, ilyesmi.
17/L
3/21 anonim válasza:
Én sem vetkőzöm le.
Attól mi változik?
Ugyan az a végeredmény.
Jó nagy orgazmus.
38/F
4/21 anonim válasza:
Sosem vetkőzöm le, csak a nadrágot letolom, és annyi... Itt is kb. az a helyzet, hogy sosem vagyok egyedül, nehezen oldom meg, hogy ne zavarjanak.
20/l
5/21 anonim válasza:
nekem változó, valamikor csak kikapom a nadrágból, van amikor meg teljesen levetkőzök.
16f
6/21 A kérdező kommentje:
Ez a tükrös dolog tényleg jó, én is szoktam néha egész meglepő látvány tud lenni :D
2009. okt. 30. 19:14
7/21 anonim válasza:
a kabátot leveszem és a nadrágot is talán. sapka sál marad.
10/21 anonim válasza:
kérdező te csaj vagy?
és mi az h fura látvány szoktál lenni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!