Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmuskor történt furcsaság. Valaki érti?
Figyelt kérdés
Korábban történt, hogy voltam egy lánnyal, amikor elélvezett spriccelt (ez még rendben)és az egyik szemének megváltozott a színe. Zöldből lett kék, kb. 20percbe telt, mire visszaállt eredeti állapotára. Gondolom ez hasonló eset, mint amikor valaki a rémülettől megőszül. Megtudja valaki magyarázni?2009. okt. 30. 18:21
1/5 anonim válasza:
hát nálam ez nem köthető orgazmushoz,de azért leirom.nekem barna a szemem és néha zöld,hangulatomtol függően.
ha rossz a kedvem barna,ha olyan közepes akkor zöldes,ha pedig jó akkor zöld.
2/5 anonim válasza:
egyértelmű, hogy az orgazmus szemszíváltozást okoz. a spriccelésnél kék lesz.
3/5 anonim válasza:
Én mindig is sejtettem,hogy az idegenek köztünk vannak.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudományos magyarázatot vártam, de azért röhögök. Ha barna lesz, akkor tudom, hogy beszart:D
2009. okt. 30. 20:50
5/5 anonim válasza:
Ez nagyon vicces:D:D mármint a válaszok
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!