Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sziasztok! 17 éves srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sziasztok! 17 éves srác vagyok, tegnap előtt sexeltem az én imádott babámmal és 3.5 óra alatt egyszer se mentem el, szerintetek mi lehet a gond? Jah és többször lekonyult sex közben

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul ilyesmi, ha mondjuk feszült vagy máshol jár az agyad nem elég nyugisak a körülmények stb. 3és fél óra azért elég sok gonolom egy idő után már az is zavart h nem sikerül elmenned és ettől még feszültebb lettél.
2009. okt. 30. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Az elsőnek igaza van. Ha hallod hogy kint rohangálo akárki a szoba elött az elég idegesítő és akkor konyulhat sajnos párszor. Próbáljatok egy kicsitt aktívabb előjátékot esetleg úgy hogy már majdnem elmész és pont a végénél megállni! vagy hasonló. Első szex volt együtt vagy alapból az első? Lehet csak elidegeskedtétek együtt
2009. okt. 30. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Gyakorlat teszi a mestert.Ha majd nem izgultok annyira, és nem lesz a mindenképpen megfelelni akarás,akkor majd megoldódik.Nyugi.Semmi olyan nem történt Veled,ami katasztrófa lenne.Szeressétek egymást,és türelem.
2009. okt. 30. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugye, a baj az szokott lenni ennél a korosztálynál, hogy túl hamar elmegy, na és aztán pszichésen át lehet esni a ló másik oldalára az ettől való félelemtől. Vagyis annyira koncentrálhattál arra, hogy jól teljesíts, és ne legyen gáz abból, hogy gyorstüzelsz, hogy túlteljesítettél, és teljesen blokkoltad az orgazmushoz vezető utat. Van ilyen. A lényeg, hogy megtaláld a helyes egyensúlyt a lány boldoggá tételéhez szükséges férfiúi önuralom/önkontroll és önmagad szexuális örömöknek való átadása, a feloldódás között.
2009. okt. 30. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lelki oka van, de ez a jobbik eset... Ha egyedül masztizol, akkor biztos, hogy nincs gond, ha pedig ott nincs, akkor tuti ez a baj, és idővel, ha elengeded magad, elmúlik. Ha attól félsz, h hamar elmész, akkor szerintem el is fogsz, szóval nem az lehet a baj. Nekem most nem megy a teljesítés, h fennállt a lehetősége kicsit, hogy elveszítem egy többéves kapcsolatom. Elmenni el tudtam, de nem tudtam koncentrálni, és hát... Na mindegy, szóval nyugalom!
2009. okt. 30. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
ez most nem a kérdésre utal de tök aranyos volt ez az én "imádott babámmal"amit irtál!!
2009. okt. 30. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
szar vagy:P
2009. nov. 1. 10:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!