Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehete ebbol baj, lehet elovaladektol terhes, mindekeppen van elovaladek?
Évente 100 nőből 26 esik így teherbe. Elég nagy a "hiba" arány.
De gratulálok a kedves apukának ahhoz a rengeteg sok eszéhez!
Azért mert az orvostudomány és a gyakorlat két külön dolog. Néhány felvilágosult orvos elhiszi a tapasztalatokat és nem mondja rá csípőből, hogy hülyeség mert neki mást mondtak, még akkoris, mikor ott van a szülészeren és a nők fele bizton állítja, hogy így esett teherbe.
Egyébként meg nem tudom hány éves a dokid, de már nem ezt az álláspontot tanítják orvosin.
ez a kérdése milliószor van és milliószor senki nem ért egyet vele, még a doktorok sem! szerintem meg van benne valami, hisz ettől lettem terhes...de mind1!
amúgy meg ez a z én példám más az ellenkezőjét mondja IGAZ NEKI MÁS A SZERVEZETE! szerintem az emberektől(pároktól) függ h. ki kiépes megtermékenyíteni, vag befogadni egy spermát vagy petét megtemékenyíteni, HISZ MINDENKINEK MÁS A SZERVEZETE, EZÉRT KELL VÉDEKEZNI!
HIDD EL SZERNETIEM VAN RÁ ESÉLY, DE ELÉG KICSI, DE OTTVAN ÉN CSAK TUDOM, TAPASZTALAT(mondjuk nekünk nem volt vele gond h. jött a baba, mert más amúgy is terveztük....)
VÉDEKEZZETEK!
Igaza volt az orvosodnak, kedves páradik.
Ugyanis az előváladék NEM tartalmaz spermiumot. Az előváladékot az un. Cowper-mirigy termeli. Azt a célt szolgálja, hogy kitisztítsa az ejakuláció előtt a hugycsövet, mivel a vizelet savas kémhatása roncsolja a spermiumokat.
Csak a sok hülyegyerek között elterjedt ez a tévhit, mivel az ELŐVÁLADÉKOT összekeverik a RÉSZLEGES ORGAZMUSSAL! Nagyon gyakran (főleg ha a férfi próbálja visszatartani ill. késleltetni az orgazmusát) mikor egy férfi eléri a "majdnem elmegy" pontot és akkor leáll nem érzékeli, de kis mennyiségű (kb. egy normál ejakuláció 5-10%-a) sperma távozik a hímvesszőből. Nem spriccel, csak kijön. És mivel kis mennyiség nem is mindig észlelik. Na ETTŐL lehet teherbe esni! Ez ugyanis NEM előváladék, hanem spermium. Az előváladék SZÍNTELEN, míg a spermium fehér vagy sárgás.
Ennyi.
Persze ez keveset változtat azon a tényen, hogy a megszakításos közösülés nem biztonságos. Főleg nem tapasztalatlan férfi partnerrel.
17:25ös te is nagyon okos vagy, csak össze vesztél a guglival vagy alapba nem vagytok barátok?
"...Mennyisége egyénenként változó és igen eltérő lehet, a néhány csepptől a több milliliterig is távozhat, előfordul, hogy csak az orgazmus bekövetkezte előtt röviddel jelenik meg. Az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség. ... "
forrás: wikipédia
kérdezőnek: igazából, ahány ember/orvos annyi félét állítanak... de jobb félni, mint megijedni, nem???
Utolsó:
Ki kéne járni még egy párszor az általnos iskolát, mert erősen buksz szövegértésből.
NEM az előváladék tartalmazhat spermiumot, hanem a hugycsőben visszamaradt spermiumot mossa ki.
Kicsit segítek, mert látom vakon hülye vagy, találsz valamit wikipédián és már copy-pastelsz is olvasás nélkül, mert ott azt írták, amit te hiszel (Vagyis nem írták, csak nem tudsz szöveget értelmezni) Akkor lehet, ha a férfi elélvezett, nem vizelt és újra sexel. Ilyenkor tartalmazhat spermiumot az előváladék. Illetve nem az előváladék, csupán kimossa a hugycsövet. Azt ugyan nem írják a wikin, de ez a spermium legritkább esetben életképes.
Amúgy nem véletlen van vizelési ingerük ejakuláció után a férfiaknak. Mert irritálja a hugycsövet a sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!