Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak a partneruk orgazmusa kozben hirtelen ritmust, vagy intenzitást változtatnak, váltanak?

Figyelt kérdés
eddig csak ilyen partnerem volt. és nem orulok neki 1általán,mert ezzel megtorik az élvezetet. és hiába szolok,egyszeruen nem bírják megállni.
2009. okt. 30. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
18%

legyél felül és akkor olyan ritmusban tolod ahogy akarod. Vagy tanuld meg valahogy írányítani a srácot.

Én ha azt akarom hogy gyorsabban csinálja a csajom, verem a seggét mint a versenylónak!

2009. okt. 30. 14:33
 2/9 A kérdező kommentje:
na igen. kár h nem vaok 100 kilo.(: h lent tartsam(: mindig bevadultok. 33 vaok,nem ma kezdtem azért(:
2009. okt. 30. 14:43
 3/9 A kérdező kommentje:
és! orgazmus kozben,kulonben sem vaok cselekvoképes állapotban.(:
2009. okt. 30. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy "direkt" csinálják..., bár biztosan van férfi, aki direkt csinálja..., de, ha szereti a párját, akkor próbálja nem megtörni az élvezetet. Szerintem ez nem direkt történik /jobb esetben/, hanem valahogy ösztönösen, lehet, hogy a férfi éppen akkor érez késztetést változtatni a tempón vagy intenzitáson, mikor a nőnek a legjobb. Néha az én párom is pont akkor változtat, mikor jobb lenne, ha nem tenné.. ilyenkor szólok, hogy nekem hogyan jobb, és próbál visszatérni ahhoz a tempóhoz, ami nekem jó. Egyszerűen lehet azért is, mert a férfiak, ahogy nő az élvezetük, egyszerűen kezdik elveszteni a tudatosságot, lehet, hogy ösztönösen "vadulnak" pont akkor, amikor nekünk nőknek lassítás lenne jó.
2009. nov. 1. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez érdekes amúgy, ha barátnőm elélvez, vagyis látom, hogy pár pillanat és itt van, akkor én is begyorsítok ösztönösen, nem tudom miért, talán mert azt hiszem akkor az ő orgazmusa is intenzívebb. Magamból indulok ki, nekem is jobb a végén, ha gyors a dolog abban a pillanatban.

Nekem még nem szólt érte, hogy így nem jó neki.

2009. nov. 1. 14:58
 6/9 A kérdező kommentje:
hm,akkor probáld meg hogy ne változtass mikor o csucsra ér,sott picit,de csak nagyon picit lassíts. szerintem hálás lesz érte!(:
2009. nov. 1. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van, mert ők ilyenkor igénylik a lassítást és ezért automatikusan lassítanak akkor is, ha neked van orgazmusod. Ez ilyen rossz beidegződés. Mi megbeszéltük és utána sokat gyakoroltunk, és megoldódott a probléma.
2009. nov. 1. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy ugyebár mind különbözőek vagyunk, ti nők is :) És attól, hogy esetleg neked lassan jó, neki lehet, hogy nem. Ettől függetlenül ki fogom próbálni. :)

Az egyik előző voltam, de most nem nézem meg mikor írtam már. :D

2009. nov. 1. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj :( Orgazmusaim egy része így kezdődött: "ne hagydabbanehagydabba" :P és volt hogy elég dühösen jó nagyokat sóztam a srác seggére :S Rossz tud lenni, ha pont azokat a pillanatokat elbénázza, amikor eldől, hogy alélós-ájulós-sikítós-mély orgazmus lesz, vagy csak egy kis altesti rándulás és hello.....Ha érzem, hogy jön az orgazmus, akkor a pasinak nem szabad semmit változtatni, kibírja azt a pár másodpercet, meg asszem neki is jobb, ha elmondhatja, hogy na már megint hogy elélveztetett. Szólni kell, megbeszélni, hogy figyeljen oda legközelebb.
2009. nov. 2. 02:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!