Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal pár hónapja lakunk együtt, ő most múlt 25 én most leszek 20 éves de a szex nálunk nem igazán megy. Nem tudom h mi lehet de már több mint 3 hónapja NEM VOLT SEMMI! Lehet h nem kíván már?
Figyelt kérdés
Mikor megemlítem ő fel van háborodva meg azt mondja h igazán megérthetném h ő mennyit dolgozik meg h mien fáradt,én elhiszem kemény melója van...sztetek van vkie??ezen gondolkozom de egyszerűen arra se lenne ideje..meg azt sem értem h h lehet ennyi ideig kibírni??pláne egy férfinak..Segítsetek kértlek!2009. okt. 30. 08:37
1/2 anonim válasza:
Azt mi se fogjuk tudni megmondani, hogy miért nem akar lefeküdni veled. Számtalan oka lehet.. Legjobb, ha egyszer mikor van ideje, leültök és megbeszélitek. Ha pedig nem érzed jól magad mellette, akkor csak azt tudom javasolni, hogy még addig hagyd ott, amíg teheted. Nem tudok elképzelni egy normális párkapcsolatot szex nélkül, pláne ha együtt laktok.
2/2 anonim válasza:
Kezd el titokban adagolni a viagrát neki, ha ezek után sem történik változás, akkor vagy agyturkász segítsége kell vagy máshol vezeti le a feszültséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!