Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom kinyalna, elvárhatja tőlem h én meg leszopjam, ha nem is akarom?
Még szűz vagyok, nem is pettingeltem de valószínü h nemsokára fogunk a barátommal és mondta h kinyalna szívesen.Én meg elgondolkoztam h mi van ha szeretné h leszopjam.Az ilyenkor nem illő h azt mondjam h nem akarom?
15/L (barátom 20, s 4 hónapja vagyunk együtt)
Üdv!
Az az "illő" amit szeretnél. Ha nem szeretnél szopni nem kötelező, nyilván a barátod nagyon szeretné. Bár ez nem adok-kapok módon működik, hanem az "élvezkedjünk együtt" elvén, azért valami viszonzás legyen. Már ha csak megpuszilod a brét kézimunka közben, az is sok pluszt jelenthet, aztán lehet, hogy Neked is megjön a kedved hozzá.
Persze, elvárhatja! erről szól az adok-kapok
Ha szereted őt akkor megteszed neki
(JA ÉS: nem, nem megalázó és/vagy gusztustalan stbstb)
Ez kicsim pedig adok kapok alapon működik.Egyébként meg mi az, hogy nem szeretsz szopni.Se dugás, se szopás? Hol élsz Te? A szopás egészséges, főleg a te korodban, mert, ha ügyesen használod sokáig szűz maradhatsz.A másik meg az, hogy csökkenti az orális késztetéseidet, kevesebbet fogsz fecsegni, nem tömöd magad később kajával, és könnyebb leszokni, vagy egyáltalán nem rászokni a cigire.
Ez a füstmentes világ titka.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!