Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátom kinyalna, elvárha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom kinyalna, elvárhatja tőlem h én meg leszopjam, ha nem is akarom?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, nem is pettingeltem de valószínü h nemsokára fogunk a barátommal és mondta h kinyalna szívesen.Én meg elgondolkoztam h mi van ha szeretné h leszopjam.Az ilyenkor nem illő h azt mondjam h nem akarom?

15/L (barátom 20, s 4 hónapja vagyunk együtt)

2009. okt. 30. 03:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Üdv!

Az az "illő" amit szeretnél. Ha nem szeretnél szopni nem kötelező, nyilván a barátod nagyon szeretné. Bár ez nem adok-kapok módon működik, hanem az "élvezkedjünk együtt" elvén, azért valami viszonzás legyen. Már ha csak megpuszilod a brét kézimunka közben, az is sok pluszt jelenthet, aztán lehet, hogy Neked is megjön a kedved hozzá.

2009. okt. 30. 05:14
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Előző vagyok, elnézést a szóismétlésért ami benne maradt, nekem is bántja a szemem.
2009. okt. 30. 05:15
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Akkor csináld neki ha örömöt akarsz neki okozni.
2009. okt. 30. 06:42
 4/11 anonim válasza:
62%
Lehet lepontozni:de 15 évesen talán a tanuláson és nem a szopáson kellene gondolkodnod...
2009. okt. 30. 07:06
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
A mai világban már 15 évesen ez megy s inkább gondolkozzon el ezeken a dolgokon, mint belevágjon!!! 23F
2009. okt. 30. 07:49
 6/11 anonim válasza:
82%
Ha örömet akarsz okozni, tedd meg, de nem kötelező.
2009. okt. 30. 08:01
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
én is voltam így. én akkor voltam 15, barátom 19. Első pettingnél ő kinyalt stb, de én nem tudtam rávenni magam, nem is várta el tőlem. Később, kis idő múlva, asszem kb 2hét telt el, és együtt voltunk, ő elkezdte, majd kedvet kaptam hozzá, megkérdeztem szeretné-e és nagyon örült neki. Azóta 1,5 éve együtt vagyunk. Ha úgy érzed kész vagy rá, akkor csináld. (de azt tudd, hogy nagy örömet okoznál neki) Sok szerencsét! Rem segítettem valamit.
2009. okt. 30. 08:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, nem teszed meg. Ennyire egyszerű...
2009. okt. 30. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze, elvárhatja! erről szól az adok-kapok

Ha szereted őt akkor megteszed neki

(JA ÉS: nem, nem megalázó és/vagy gusztustalan stbstb)

2009. okt. 30. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:
41%

Ez kicsim pedig adok kapok alapon működik.Egyébként meg mi az, hogy nem szeretsz szopni.Se dugás, se szopás? Hol élsz Te? A szopás egészséges, főleg a te korodban, mert, ha ügyesen használod sokáig szűz maradhatsz.A másik meg az, hogy csökkenti az orális késztetéseidet, kevesebbet fogsz fecsegni, nem tömöd magad később kajával, és könnyebb leszokni, vagy egyáltalán nem rászokni a cigire.

Ez a füstmentes világ titka.

2009. okt. 30. 13:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!