Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem állt fel neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem állt fel neki?

Figyelt kérdés

1 éve járunk a barátommal és tegnap feküdtünk le először. Ő nem volt szűz,én igen.Nekem nagyon jó volt,nagyon élveztem,és eleinte neki is,de aztán nem állt fel neki és így nehezebben ment a dolog.Óvszert használtunk.Ő azt mondta,hogy végig jó volt neki is,de nem hiszem,hiszen mindig lelankadt neki..

Vajon miért? előre is köszi a segítséget!

2009. okt. 29. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lehetséges hogy izgult h neked jó legyen ezért nem tudott annyi vér oda áramlani. :)
2009. okt. 29. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem leeht hogy épp elment és azért lankadt le?
2009. okt. 29. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Orálisan rá segitettél?Mert lehet hogy neki nem elég ha neked csinálja a dolgokat.Te meg semmi.de am lehet hogy nagyon zavarba volt,hogy neked minél jobb legyen.Ilyenkor van az hogy nem tud erekció lenni.Vagy csak kis mértékbe.
2009. okt. 29. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
vagy megsértetted a fogaddal és lereresztett
2009. okt. 29. 23:31
 5/6 A kérdező kommentje:
orálisan többször is rásegítettem,tehát nem ez volt a baj és tudom,h nem ment el,mert szex után elégítettem ki orálisan,és akkor ment el..
2009. okt. 30. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet az hogy annyira azt akarta hogy neked jó legyen, hogy saját magára nem tudott figyelni. De lehet az is hogy az óvszer miatt, én se szeretem az óvszert, mondjuk ilyen nem volt velem, hogy nem állt fel normálisan azzal, de ismerek olyat akinek volt.
2009. nov. 1. 21:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!