Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szex fáj? Hanyadikig fáj?
Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok de azt akarom tudni, hogy minden esetben fáj vagy van kiétal? a fájdalom mellet élvezetet érzel? Hanyadik alkalom után nem fáj?2009. okt. 29. 20:40
1/9 anonim válasza:
Nos nekem nem fájt az első szex,de nem is volt egy különösen élvezetesebb élmény,az orgazmusig nem jutottam el.Később sem fáj.A lényeg,hogy jól legyél felizgatva.
2/9 anonim válasza:
Nekem még sose fájt, az első sem.
3/9 anonim válasza:
Ügyesebbeknél nem fáj,Nekem sem fájt,élveztem is,orgazmusom ugyan nem volt,azt csak később tanultam meg.
4/9 anonim válasza:
Változó, hogy kinek fáj, mint ahogyan az is, hogy kinek meddig fáj vagy vérzik. Vagy vérzik-e egyátalán.
Egyébként nem ügyesség kérdése és még csak nem is attól függ, hogy a lány mennyire van felizgulva, bár tény, hogy csak javíthat a dolgon, ha nem görcsöl rá az egészre.
5/9 anonim válasza:
Ha fáj is akkor sem olyan eget rengetően h azt ne lehessen kibírni. Nekem az első fájt kicsit meg nem is élveztem. 23/L
6/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. tehát akkor a nagy többségnek nem fáj ez megnyugtató és hogyan kell úgy csinálni, hogy ne fájjon?
2009. okt. 29. 21:03
7/9 anonim válasza:
nekem sem fájt
amúgy legyél nagyon-nagyon nedves, és a partnered legyen rendkívül óvatos és figyelmes veled.
8/9 anonim válasza:
...Hát drágám meg nyugtatlak hogy akár mit csinálhatsz akkor is szétszakítják a puncikádat (ami nem kellemes)...
9/9 anonim válasza:
hát nekem az első az nagyon fájt.. 4. alkalommal kezdtem belejönni, de még akkor sem élveztem. 16/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!