Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz kilépni az első kapcsolatból, és mért?
mennyire nehéz? borzasztóan. attól függően persze, hogy mennyi ideje vagytok együtt. én az első kapcsolatomból kiléptem egy hónap után, az nem volt olyan nehéz, de csak egy hónapig bírtuk egymás nélkül.
ha lehet előbb próbáld meg megoldani ezt a dolgot, beszéljetek róla, ha még nem tettétek, és kössetek kompromisszumokat, változzatok mindketten. én biztos, hogy nem lépnék ki addig, amíg van esély bármi más megoldásra.
szerintem azonnal zárd le a kapcsolatot. Az én első kapcsolatom két és fél évig tartott. Egész idő alatt kaptam a jeleket, hogy ez így nem lesz jó,de sosem tudtam lépni, aztán már végül csak azért is félig haragból léptem ki egyik pillanatról a másikra.
nehéznek azért nehéz mert még nem minden helyzetet tudsz kezelni tiszta fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!