Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz kilépni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz kilépni az első kapcsolatból, és mért?

Figyelt kérdés
annyira sajnálom h igy alakult,de sokszor bántottuk egymást ,és úgy érzem én többet kaptam,nem akarok több szenvedést én már nem bírom tovább,csak a sírás és az idege kerülget ha rágondolok,meg a sajnálat és a kötődés........
2009. okt. 29. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, Gyermekem?
2009. okt. 29. 20:07
 2/10 A kérdező kommentje:
17/L
2009. okt. 29. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:

mennyire nehéz? borzasztóan. attól függően persze, hogy mennyi ideje vagytok együtt. én az első kapcsolatomból kiléptem egy hónap után, az nem volt olyan nehéz, de csak egy hónapig bírtuk egymás nélkül.

ha lehet előbb próbáld meg megoldani ezt a dolgot, beszéljetek róla, ha még nem tettétek, és kössetek kompromisszumokat, változzatok mindketten. én biztos, hogy nem lépnék ki addig, amíg van esély bármi más megoldásra.

2009. okt. 29. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem azonnal zárd le a kapcsolatot. Az én első kapcsolatom két és fél évig tartott. Egész idő alatt kaptam a jeleket, hogy ez így nem lesz jó,de sosem tudtam lépni, aztán már végül csak azért is félig haragból léptem ki egyik pillanatról a másikra.

nehéznek azért nehéz mert még nem minden helyzetet tudsz kezelni tiszta fejjel.

2009. okt. 29. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
nem csak az elsőből nehéz, illetve az elsőből is lehet könnyű:D
2009. okt. 29. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha szereted (szerelmes vagy bele), akkor hónapok is kellenek mire helyre jössz. De tudni kell azt is, hogy milyen véleménnyel vagy róla. Tudom, hogy közhely, meg könnyű mondani stb....., de sokat segíthet az is, ha megutálod. Vagy ha van rá mód, akkor megbeszéléssel, békében váljatok el.
2009. okt. 29. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
20:09 - ha lány vagy, mindig is ilyen lányra vágytam. :D
2009. okt. 29. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy a szakítás a legvégső, meg kell próbálni MINDENT, hogy elkerüljük, mert sok esetben igenis menthető lenne a kapcsolat megfelelő hozzáállással és kitartással.
2009. okt. 29. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen.. Ezt sok balfék nem veszi észre, már a legkisebb problémánál menekülne, aztán jajgat, hogy nincs normális kapcsolata... Fárasztó, dühítő, hergelő.
2009. okt. 29. 22:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak tudod én nem a legkisebb problémánál folyamodtam a tanácstalansághoz....
2009. okt. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!