Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire találhatja gáznak h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire találhatja gáznak h nem borotválom?

Figyelt kérdés
már elég sok ideje járunk együtt és ő is én is tapasztaltak vagyunk iylen téren.a korábbi barátaimat enm zavarta h nem borotválom annyira de a mostani barátom egészen más..:Sés nem tudom h zavarná e bár az eddigi bezsélgetéseinkből azt vettem ki h igen.de miatta nem akarom elkezdeni..
2008. jún. 30. 17:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
borotváld le.semmit nem vesztesz.amúgy egy férfimagazinba az va írva hogy jön vissza a szőrös nuni divatba,de az is formára igazítva.érdekes... :S nekem ez kicsit igénytelen,vagy nemtom.
2008. jún. 30. 18:31
 12/23 anonim válasza:
77%
Elég gáz ha szőrben kell turkálni odalent. Saját magadnak tetszik hogy csupa szőr? Mert én nem tudom elképzelni.
2008. jún. 30. 18:42
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
figyi ha szeret elfogad ugy ahogy vagy
2008. jún. 30. 18:42
 14/23 anonim ***** válasza:
15%

Figyelj én 13éves vok.

És már bortoválom,gáz is lenne ha nem borotválnám szóval........

Meg a pasik is jobban szeretik sztem,a fogdosás meg minden.

Meg neked is jobb érzés és már 15 vok és nem bántam meg hogy le borotváltam te sem fogod hidd el.

És a pasid sztem azt akarja hogy szedd le vagy nem meri meg mondani.

Szóval 100szónak is 1 a vége

GÁzzzzzzzzzz hogy nem borotválod.

2008. jún. 30. 20:38
 15/23 anonim válasza:
59%

Enyire ne legyél már prűd.

ha borotválod legalább higénikusabb. Nem ragad meg benne az a millió sz*r csimbók. És ha netén ki akkar nyalni akkor nem lesz tele a szája a gusztustalan szőröddel.

2008. jún. 30. 20:41
 16/23 anonim válasza:

a kerdes hogy teged zavarna-e vagy sem...ha te is szeretned es izgalmasnak talalod akkor uccu neki. Fontos hogy neked is jo legyen.

Sokan a borotvat el kell h keruljek, ugyanis gondokat okozhat. Ez persze bortipustol fugg! Viszont nem art egy probat tartanod, nehogy szortuszo gyulladasod legyen e miatt. Persze erre is van megoldas, csak kicsit koltseges. Gyanta, lezeres kezeles.

2008. jún. 30. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:
de miért nem akarod borotválni?? félsz h szúrni fog meg h meg fog erösödni a szőröd?? ha ez a baj akkor gyantáztasd ki lehet birni csak az első fáj és utána 2-3 hétig nyugi van sőt ha tartósan csinálod akkor tovább is és annyira nem is költséges
2008. jún. 30. 21:52
 18/23 anonim ***** válasza:
tök tré ez a zsarolós módszer. ha a lány szereti, akkor leszedi, de ha a fiú szereti, akkor elfogadja. beszéljetek róla.13 évesen meg az egyik hozzászóló kinek akarja borotválni?
2008. júl. 1. 06:18
 19/23 anonim válasza:
Higiénikusabb? Miért? Leggfeljebb csak akkor ha nem fürdik, mosakodik rendszeresen az ember. Divatfüggő, hogy melyik fazon a kelendőbb.
2008. júl. 1. 14:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha szereted akkor ez semmiség, szerintem. Én a barátom miatt borotválom főként, de mondjuk és sem szeretem ha bozontos. De szerintem ennyit igazán megtehetsz miatta...
2008. júl. 1. 14:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!