Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire találhatja gáznak h nem borotválom?
borotváld le.semmit nem vesztesz.amúgy egy férfimagazinba az va írva hogy jön vissza a szőrös nuni divatba,de az is formára igazítva.érdekes... :S nekem ez kicsit igénytelen,vagy nemtom.
2008. jún. 30. 18:31
12/23 anonim válasza:
Elég gáz ha szőrben kell turkálni odalent. Saját magadnak tetszik hogy csupa szőr? Mert én nem tudom elképzelni.
2008. jún. 30. 18:42
figyi ha szeret elfogad ugy ahogy vagy
2008. jún. 30. 18:42
Figyelj én 13éves vok.
És már bortoválom,gáz is lenne ha nem borotválnám szóval........
Meg a pasik is jobban szeretik sztem,a fogdosás meg minden.
Meg neked is jobb érzés és már 15 vok és nem bántam meg hogy le borotváltam te sem fogod hidd el.
És a pasid sztem azt akarja hogy szedd le vagy nem meri meg mondani.
Szóval 100szónak is 1 a vége
GÁzzzzzzzzzz hogy nem borotválod.
2008. jún. 30. 20:38
15/23 anonim válasza:
Enyire ne legyél már prűd.
ha borotválod legalább higénikusabb. Nem ragad meg benne az a millió sz*r csimbók. És ha netén ki akkar nyalni akkor nem lesz tele a szája a gusztustalan szőröddel.
2008. jún. 30. 20:41
16/23 anonim válasza:
a kerdes hogy teged zavarna-e vagy sem...ha te is szeretned es izgalmasnak talalod akkor uccu neki. Fontos hogy neked is jo legyen.
Sokan a borotvat el kell h keruljek, ugyanis gondokat okozhat. Ez persze bortipustol fugg! Viszont nem art egy probat tartanod, nehogy szortuszo gyulladasod legyen e miatt. Persze erre is van megoldas, csak kicsit koltseges. Gyanta, lezeres kezeles.
2008. jún. 30. 21:28
de miért nem akarod borotválni?? félsz h szúrni fog meg h meg fog erösödni a szőröd?? ha ez a baj akkor gyantáztasd ki lehet birni csak az első fáj és utána 2-3 hétig nyugi van sőt ha tartósan csinálod akkor tovább is és annyira nem is költséges
2008. jún. 30. 21:52
tök tré ez a zsarolós módszer. ha a lány szereti, akkor leszedi, de ha a fiú szereti, akkor elfogadja. beszéljetek róla.13 évesen meg az egyik hozzászóló kinek akarja borotválni?
2008. júl. 1. 06:18
19/23 anonim válasza:
Higiénikusabb? Miért? Leggfeljebb csak akkor ha nem fürdik, mosakodik rendszeresen az ember. Divatfüggő, hogy melyik fazon a kelendőbb.
2008. júl. 1. 14:30
Ha szereted akkor ez semmiség, szerintem. Én a barátom miatt borotválom főként, de mondjuk és sem szeretem ha bozontos. De szerintem ennyit igazán megtehetsz miatta...
2008. júl. 1. 14:51