Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 10 hónapja vagyunk együtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Ő 18, é 16. Azt akarom megtudni, hogy mi a legeslegjobb vágyfokozó. Ti mit próbáltatok már ki? Mi a legjobb?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
elöször is neked kell a vágyfokozó,vagy a barátodnak?
2009. okt. 29. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:

A barátodnak a legjobb vágyfokozó a melled és a suncid puszta látványa. Kipróbáltuk, használt:)

18/F 18/L

2009. okt. 29. 15:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Vágyfokozóra nem tizenévesen van szükség. Én 28 vagyok, még semmilyet nem próbáltam, mert nem kellett. Másoktól se hallottam, hogy ilyennek élnének. A ginsengről hallottam egyszer, hogy ilyen hatása van, attól mondjuk semmi bajotok nem lesz (pl. tea), de ilyen szar kemikáliát ne vegyetek be! Miért gondoljátok, hogy erre van szükségetek?
2009. okt. 29. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
A ti korotokba nincs szükség vágyfokozóra, vagy ha mégis akkor az a baj hogy nem vagytok egymáshoz valók
2009. okt. 29. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
gáz ha 16-18 évesen vágyfokozóra van szükségetek...
2009. okt. 29. 16:18
 6/9 Andrewka ***** válasza:
A vágyfokozónak neked kell lenned, használd a tested. Ha msára is szüksége van akkor gond van
2009. okt. 29. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:
nem azért, mert nagy szükségünk lenne rá, csak egy kis izgalmat akartam
2009. nov. 7. 14:39
 8/9 anonim válasza:
csoki, méz, tejszinhab :)
2013. aug. 26. 03:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha saját magad nem keltesz elég vágyat akkor hagyjátok egymást békén. Keresni kell mást.
2013. nov. 9. 15:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!