Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek az nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek az nagyon gáz ha egy csajnak már mondjuk 5 perc után orgazmusa lesz? És egy menet alatt akár 20szor is?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
nem, az a gáz hogy ekkora látványosan nagy baromságot tud valaki kérdezni! Már miért lenne baj ha ennyiszer jó a lánynak, elvégre ezért gürcöl a pasi, hogy jó legyen neki, hülyegyerek! Az meg tévedés hogy 20x megy el, a nagyon tapasztaltak is örülnének egy 8-10-nek...
2009. okt. 29. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1, Nem az.

2, Miért lenne az?

3, Akkor van baj, ha 5 perc után a srác még nem végzett, de a lány az első orgazmus után nem tudja rögtön folytatni, szünetet kér. Az okozhat gondot. A pasinak.

2009. okt. 29. 15:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tisztában vagy vele mi az az orgazmus?Hogy lehet leírni ilyen kevés mondatban ennyi baromságot?
2009. okt. 29. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Kedves agresszív kommentelők!

Ennek az oldalnak pont az a lényege, hogy bármit meg lehet kérdezni. Ezt kérlek ne felejtsétek el. Ha nem tudtok normálisan válaszolni egy kérdésre, akkor inkább ne válaszoljatok, mindenkinek jobb lesz, mert szegény kérdezőt nem bántjátok meg feleslegesen, és nekem se kell ilyen kioktató szöveg írni, valamint ti is időt és energiát spóroltok meg.

De ha már úgy döntötök, hogy válaszoltok, akkor legalább segítőkész kommenteket írjatok, senki nem kíváncsi a kérdezőről alkotott véleményetekre, mert gondolom ti se úgy születtetek, hogy f@sz volt a p*nátokban, és tudtatok mindent a szexről.

Várom a lepontozást.

Kérdésre a válasz: Nem, nem gáz, szeretjük, ha a lány többször elélvez, ezzel tudatva velünk, hogy jók vagyunk.

18/F

2009. okt. 29. 15:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz semmiképp, de a magas szám miatt tényleg gyanús, hogy valóban orgazmusról beszélünk-e. Pontosan milyen érzés is, amit orgazmusnak nevezel? Miért gondolod, hogy gáz lenne?
2009. okt. 29. 16:03
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

én 27 éves nő vagyok, és nem azért mert hitetlen vagyok, de én nem hiszem el, hogy egy nő 20-xor elélvez egy menet alatt, még ha az a menet 1 órás is. Még 2-3-ra azt mondom, hogy reális, de 20? Sem a csiklói orgazmusra, főleg nem a hüvelyire nemhiszem el a számot. Ha viszont téged valóban 20 xér az az extázisos gyakorlatilag "görcsroham", bármilyen szexi egy pasi számára, és itt a nagyokos pasik mind ezt mondják, én mint egészségügyi dolgozó nem tartom normálisnak, mármint egészségesnek.

Nekem epilepsziának is tűnik.... HA igaz a a 20-xori erős izom összehúzódás és elernyedés a hüvelyedben.

2009. okt. 29. 16:04
 7/12 anonim válasza:
32%
Kamu a csaj
2009. okt. 29. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
tuti kamu
2009. okt. 29. 18:08
 9/12 Andrewka ***** válasza:

6-8 orgazmus még lehetséges(tapasztalat:)) De 20 már nem hiszem, annyira érzékennyé válik h kellemetlen lesz, mint élvezetes.

22/f

2009. okt. 29. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:
16 éves lány vagyok... nekem már volt olyan 1 órás szeretkezés alatt 14 orgazmus... hát hogy is mondjam kicsit elfáradtam és a szomszéd szobában felkeltek :)
2009. okt. 29. 21:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!