Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy nő nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy nő nagyon jó, vagy nagyon rossz a szexben?

Figyelt kérdés

Biztos van... de mi a különbség? Mitől lesz gy nő rossz az ágyban?

Barátommal 8 hét után lefeküdtünk. Ő már előbb szerette volna de nekem ez lett volna az első, és ezért ha nagyon fel volt már spanolva mindig leállítottam. Aztán nemrég úgy döntöttem hogy végre engedek, akartam...de nem úgy alakult ahogy kellett volna. Felállt neki, meg jó is volt, de valamiért nem tudott elmenni. Nem értem hogy ha ennyire várta már akkor miért nem volt most ráhangolódva? Ennyire rossz voltam? ilyen van? :S 17/ L

2009. okt. 28. 13:46
 1/7 anonim válasza:
lehet h magához nyúlt elötte 20 perccel..
2009. okt. 28. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg tőle hogy miért nem ment el
2009. okt. 28. 13:52
 3/7 Andrewka ***** válasza:
100%
KÉrdezd meg tőle, így senki nem tudja neked megmondani mi volt a baj. Igzultatok az biztos
2009. okt. 28. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első alkalom volt veled, biztos izgult, emiatt nem kéne aggódnod. Velem is előfordult, aztán a másodiktól már működött a dolog.

Amúgy van olyan, hogy jó, vagy rossz valaki az ágyban, persze attól is függ, hogy kivel van éppen.

Nekem speciel az a rossz nő az ágyban, aki kevéssé aktív, nem ad visszajelzést, hogy mi jó, mi rossz neki, és ha engem kényeztet, egyből a lényegre tér.

Én igyekszem segíteni a nőnek, hogy rávezetem, elmondom neki, hogy mi az, ami nekem jó, és persze hagyom, hogy a fantáziáját is kibontakoztassa, így lesz nekem jó nő.

2009. okt. 28. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért, Te elmentél? Gondolom, nem, elsőnél nemigen szoktak. Ha Te se mentél el, nem szakad le az ég, ha a barátod se. Meg amúgy is előfordul az ilyesmi. Nem voltál rossz - amúgy is elsőre nem lehet valaki hú de tapasztalt, ezt nem is szokás elvárni. Ideges lehetett a barátod, félhetett, hogy fájdalmat okoz, ezért nem akarta folytatni. De olyan férfiak vannak egyébként, akik partnertől függetlenül nehezen mennek el, egy ilyennel már volt dolgom.
2009. okt. 28. 15:09
 6/7 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Mitől jó egy nő az ágyban? Nem is tudom, először is mindenképpen szeresse és élvezze a szexet és legyen felszabadult, legyen kezdeményező és aktív. Én pl. szeretem ha a nő irányít a szexben, mozogjon. Kissé puritán leszek, de bizony jó, ha néha szabályosan megdugatja magát velem.

Mitől rossz? Pl. aki elfekszik mint egy darab fa és nem ad semmilyen visszajelzést, nem tudja mit kell csinálnia.

Nah, az ilyenre fel sem áll, nemhogy nem megyek el.

Nemtom, szerintem ezeknek a dolgoknak ösztönből is kellene jönnie, de úgy vettem észre vannak emberek akiknél ez teljesen hiányzik és semmi érzékük hozzá.

22/F

2009. okt. 28. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:
értem... lehet hogy ideges volt. Nem számított arra hogy akkor ott lesz szex. Köszönöm a válaszokat... megnyugodtam. Egyébként kérdeztem tőle hogy miért nem sikerült, és annyit mondott hogy nem tudott ráhangolódni. Ezért voltam kicsit meglőve. Mi az hogy nem tudott? Amikor elvileg már ezt várta mióta együtt vagyunk. De tényleg köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 28. 21:10

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!