Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
G-pont vibrátort vegyek vagy simát? Zseléset, műanyagot, stb? Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 12:43
1/8 anonim válasza:
Egyiket se. Szerezz egy pasit, ha nő vagy. Ha ffi, szerezz egy nőt. Ha meleg vagy, szerezz egy nőt vagy egy férfit. Ha nyugdíjas, vegyél egy kutyát.
2/8 anonim válasza:
Szerintem először simát vegyél, de zseléset, ne műanyagot. Nekem műanyag van, és nem olyan jó, mert nagyon kemény.
3/8 anonim válasza:
a G pontos nekem nem jött be. Sztem zseléset vegyél és olyat aminek pénisz formája van. Én azokat szeretem a legjobban:-)
4/8 anonim válasza:
G-pontos van, nekem bevált. Venni akarok majd egy "hagyományosat" is:)
5/8 anonim válasza:
Szerintem a terminátor nevezetű szerkezetet vedd meg, olyan mint egy gőzkalapács mind méretileg, mind erőben, teljesen élethű, mint egy elefánté, azzal csináld, az tuti kihozza belőled az állatot. Kezdésnek nem lesz rossz!
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a normálisan válaszolóknak. én is a g-pontoson gondolkozom...gondolom ezt úgyis ki kell próbálni:)
2009. okt. 28. 17:47
7/8 anonim válasza:
És meg valami, ne spórolj vele! Az én g-pontosom 7000 ft volt és kitűnően működik. Viszont korábban vettem 3000-4000 ft-ért, pár hónap alatt tönkrement. Hozzáteszem ritkán használtuk. És nincs rá garancia, érthető okok miatt:)
8/8 anonim válasza:
inkább szólj nekem! automata g-pont felismerővel rendelkezek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!