Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » G-pont vibrátort vegyek vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

G-pont vibrátort vegyek vagy simát? Zseléset, műanyagot, stb? Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Egyiket se. Szerezz egy pasit, ha nő vagy. Ha ffi, szerezz egy nőt. Ha meleg vagy, szerezz egy nőt vagy egy férfit. Ha nyugdíjas, vegyél egy kutyát.
2009. okt. 28. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem először simát vegyél, de zseléset, ne műanyagot. Nekem műanyag van, és nem olyan jó, mert nagyon kemény.
2009. okt. 28. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
a G pontos nekem nem jött be. Sztem zseléset vegyél és olyat aminek pénisz formája van. Én azokat szeretem a legjobban:-)
2009. okt. 28. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
G-pontos van, nekem bevált. Venni akarok majd egy "hagyományosat" is:)
2009. okt. 28. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a terminátor nevezetű szerkezetet vedd meg, olyan mint egy gőzkalapács mind méretileg, mind erőben, teljesen élethű, mint egy elefánté, azzal csináld, az tuti kihozza belőled az állatot. Kezdésnek nem lesz rossz!
2009. okt. 28. 16:37
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a normálisan válaszolóknak. én is a g-pontoson gondolkozom...gondolom ezt úgyis ki kell próbálni:)
2009. okt. 28. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
És meg valami, ne spórolj vele! Az én g-pontosom 7000 ft volt és kitűnően működik. Viszont korábban vettem 3000-4000 ft-ért, pár hónap alatt tönkrement. Hozzáteszem ritkán használtuk. És nincs rá garancia, érthető okok miatt:)
2009. okt. 29. 14:51
 8/8 anonim válasza:
inkább szólj nekem! automata g-pont felismerővel rendelkezek.
2010. jan. 1. 23:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!