Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vállaltad be először a párod orális kényeztetését? Szerintetek is oda-vissza alapon működik ez a dolog?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 12:30
1/10 anonim válasza:
Mindig az első alkalommal. És oda-vissza is megvolt.
2/10 anonim válasza:
szerintem igen, odavissza alapon kéne h működjön. én 18 voltam amikor először kipróbáltam a dolgot.
3/10 anonim válasza:
fél éve voltunk együtt mikor először csináltam (most ne nézzetek ilyen aggszűz hülyének....:)) azóta rendszeresen, és természetesen oda-vissza alapon.
4/10 A kérdező kommentje:
És ha egyik fél nem vállalja be már az első alkalommal, (azaz első szex közben)nem válik gátlásossá? És nem fog nehezebben neki állni? Szerintem minél jobban húzzuk az orális szexet, annál nehezebb ráállni a dologra...Vagy nem?
2009. okt. 28. 12:38
5/10 Andrewka válasza:
AMikor készen álltok rá. Én az első alkalommal már csináltam, barátnőm 2-3 héttel később csak. De a kölcsönösség az igazi.
22/f
6/10 anonim válasza:
Neeem. Minél tovább húzod, annál jobban és könnyebben fogsz nekiállni. Nem kell rögtön az első alkalommal teljesen felfedezni egymást. Több idő, jobban megismered stb stb :) (magamból indultam ki)
7/10 anonim válasza:
szóval arra nem, hogy nem fogsz nehezebben nekiállni...
8/10 anonim válasza:
eleve ha nehezen tud csak ráállni, akkor nemis akarja, ígymeg minek csinálja? az orális szexnek nem vmi kényszeres borzalomnak kéne lennie, hanem egy olyan dolognak amit szívesen csinálsz a barátodnak. ésnem csak kényszerből, meg elszámolok 10ig és ráveszem magam dologból.
9/10 anonim válasza:
miért kéne szex előtt orált végezni??? nekem a párom vékkép nem haraxik érte h nem csináljuk és mégis jó minden
10/10 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy nem haragszik, engem sem kényszerít amúgy a barátom, és én szívesen is teszem, de utolsó válaszoló hidd el, ha egyszer elkezdenéd azt se mondaná, hogy állj...:)
2009. okt. 28. 20:18
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!