Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak eddig bírja?
Párommal 1 hónapja kezdtük el a nemi életet,de a szexet 3 percnél sohasem bírja tovább max a 2.menetet kb.10 percig.Azt mondja,ha kiveszi és elszorítja akkor is ha vissza teszi ugyan ott folytatódik....
Légyszi segítsetek!
Hány évesek vagytok? ELső kapcsolat?
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...
És legyél partner benne, ne bíráld hanem egíts neki. Mert ha nem így teszed lelkileg tönkremegy és nem fogja tovább bírni. Sőt még rövidebb lesz.
22/f
nagyon fasza csajszi vagy ha neked 3 perc is elég!
Egyébként 20 évesek vagyunk, és nem a hülye véleményekre vagyok kíváncsi hanem azokra amikkel tudok is mit kezdeni.De az elsőnek köszönöm a választ,sokat gyakoroljuk majd...
Az is számít, hogy milyen pózban csináljátok, a lovaglóban pl. nekünk tovább tart. Amúgy ameddig gyakoroltok kérd meg, hogy elégítsen ki előtte..orálisan vagy más módon és akkor szerintem nem annyira nagy baj, majd belejön :)
Amúgy meg szerintem valahol hízelgő is mert biztos nagyon kíván. Szerintem még mindig jobb, mintha nem tudna elélvezni.. :P
Sok sikert és gyakorlást. Tapasztaljátok ki a pózokat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!