Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szoktátok izgatni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szoktátok izgatni a csiklótokat, miközben a párotok ujjaz titeket? Vagy van itt olyan, akinek csak úgy sikerül kielégülnie, hogy csikló+hüvely?!

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam közben izgatni a csiklómat de van hogy azt a párom csinálja. De nem szükségszerű ahhoz hogy elmenjek. Elég csak az egyik vagy a másik is.
2009. okt. 28. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szoktam izgatni ujjazás és dugás közben is, így hamarabb lesz orgazmusom mintha nem izgatnám. 28L
2009. okt. 28. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Öhm..én nem szoktam.. nekem a párom szokta orálisnál nyalogatni a csiklóm és közben ujjazni pl. De külön-külön is el tudok élvezni. Meg nekem előbb van csikló orgazmusom így mint hüvelyi..nem tudom ki hogy van ezzel, de ha szex közben a csiklómat izgatnám, akkor attól élveznék el.. az már majdnem olyan lenne számomra, mintha maszturbálnék..

Lehet csak én vagyok ezzel így..most biztos le leszek pontozva..

2009. okt. 28. 19:56
 4/6 anonim válasza:

Azt hiszem nekem még nemigazán volt hüvelyi orgazmusom. Csiklói orgazmusom már volt, de sajnos csak néhány másodpercig tartott. Ez is akkor történt, amikor a párom orálisan izgatott. Behatolás közben már nem érzem azt az izgalmat. Azt hiszem akkor tudnék a párommal egyidőben elélvezni/elmenni, ha dugás közben is izgatná a csiklómat az ujjaival, de csak finoman, érzékien, nem durván és erősen mert az kellemetlen tud lenni rövid időn belül, és akár fájdalmas is.

ÉN sosem izgattam még a csiklómat, ez számomra idegen dolog pillanatnyilag. Természetes az, ha egy lány izgatja a saját csiklóját??

2009. nov. 5. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen nekem pl csak így sikerül elmennem szex közben is, ha közben izgatom a kezemmel a csiklómat. :-(
2009. nov. 5. 18:33
 6/6 anonim válasza:
ez lemaradt: 19/L
2009. nov. 5. 18:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!