Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktátok izgatni a csiklótokat, miközben a párotok ujjaz titeket? Vagy van itt olyan, akinek csak úgy sikerül kielégülnie, hogy csikló+hüvely?!
Öhm..én nem szoktam.. nekem a párom szokta orálisnál nyalogatni a csiklóm és közben ujjazni pl. De külön-külön is el tudok élvezni. Meg nekem előbb van csikló orgazmusom így mint hüvelyi..nem tudom ki hogy van ezzel, de ha szex közben a csiklómat izgatnám, akkor attól élveznék el.. az már majdnem olyan lenne számomra, mintha maszturbálnék..
Lehet csak én vagyok ezzel így..most biztos le leszek pontozva..
Azt hiszem nekem még nemigazán volt hüvelyi orgazmusom. Csiklói orgazmusom már volt, de sajnos csak néhány másodpercig tartott. Ez is akkor történt, amikor a párom orálisan izgatott. Behatolás közben már nem érzem azt az izgalmat. Azt hiszem akkor tudnék a párommal egyidőben elélvezni/elmenni, ha dugás közben is izgatná a csiklómat az ujjaival, de csak finoman, érzékien, nem durván és erősen mert az kellemetlen tud lenni rövid időn belül, és akár fájdalmas is.
ÉN sosem izgattam még a csiklómat, ez számomra idegen dolog pillanatnyilag. Természetes az, ha egy lány izgatja a saját csiklóját??
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!