Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem használ a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem használ a páromnak hogy önkielégít mielőtt szexelnénk többször is és ha együtt vagyunk úgy is 3perc alatt megy el mit tegyünk?

Figyelt kérdés
pózváltás óvszer, stb semmi nem segít, ha eléri azt a pontot kiszáll vagy megáll de utána még ha lelankad is olyan érzékeny hogy nem tudja folytatni mert eldurran.
2009. okt. 27. 20:34
1 2
 1/11 kolosszus22 ***** válasza:
73%
Húzzatok rá 2 óvszert, Amerikai Pitében bevált az eldurranós gyereknek! :D
2009. okt. 27. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez szar :D. Keress mást, szegény tenyészkannak még jó lesz.
2009. okt. 27. 20:38
 3/11 Andrewka ***** válasza:
75%

szexuálpszichológus, vagy esetleg előtte intim torna férfiaknak. De nekem elég súlyosnak tűnik. Szerintem valami pszichés oka van. Nagyon izgul, bizonyítani akar stb. És ilyenkor nem lesz jobb mert a kudarctól még jobban görcsöl.

Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt?

2009. okt. 27. 20:39
 4/11 A kérdező kommentje:
37ő 28én 8éve nem hiszem hogy bárkit meglep de hosszú évek óta állandó szeretőm van mellette... csak szeretném ha itthon is jó lenne
2009. okt. 27. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Lassan járj tovább élsz... ez a mondás ide is igaz, sztem ha lassabban csináljátok talán tovább írja, meg ha már érzi, hogy mindjárt ott a vég, akkor megálltok félpercre és aztán uzsgyi megint.
2009. okt. 27. 20:45
 6/11 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Bocs, ez nekem nem tiszta, ha szeretőd van mellette akkor egyáltalán minek vagy vele, miért nem szakítasz és akkor a szeretőd lehetne az új párod?

Ha meg nem akarsz szakítani, de más férfi kielégít, akkor miért olyan fontos, hogy "otthon is jó" legyen?

22/F

2009. okt. 27. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg próbáld ki még 2-3 emberrel, hátha úgy jobb lesz. Ribanc.
2009. okt. 27. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
egyszerű... a béna kan a biztos pont, de nem tud szexelni, és ezért van szeretője, aki lehet hogy családos ember és nem lehetnek együtt:) ilyen idióta embereket...
2009. okt. 27. 21:22
 9/11 kolosszus22 ***** válasza:
Én a párod helyében kivágnálak, lehet más nővel neki is jobban menne. Tényleg, minek vagy vele, szeretném hallani az indokot?
2009. okt. 27. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Sokat játszál kézzel a péniszével, masszírozd, hogy hozzászokjon a merev állapothoz.Elmenni nem kell, egy kis játék nem árt meg.

Én is hamar elmentem, mig a barátnőm kezelésbe nem vett.

2009. okt. 27. 21:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!