Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fáj a hasam azóta, mióta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a hasam azóta, mióta a barátommal lefeküdtem és fájt is kicsit amikor most csináltuk, de ez normális? Az exszel nem voltak ilyen gondok. Mit kellene tegyek, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 20:18
 1/8 Andrewka ***** válasza:
100%

Nem lehet nagy méretbeli különbség az exed és az új között?

Vagy csak nem voltál elég nedves

2009. okt. 27. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy!
2009. okt. 27. 20:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy vannak méretbeli különbségek, de elég nedves vagyok, nem azzal volt a gond, hanem amikor túlságosan benyomja akkor fáj.
2009. okt. 27. 20:35
 4/8 A kérdező kommentje:
ettől mért lennék terhes?:D most múlt el nemrég..
2009. okt. 27. 20:35
 5/8 Andrewka ***** válasza:
100%

Akkor az votl a gond h túl mélyre nyomta, túl hirtelen, túl erősen. Én is jártam így. Próbáljátok más pózban és óvatosan. Még össze kell csiszolódnotok.

22/f

az első voltam ismét

2009. okt. 27. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy azért fáj, mert túl intenzív volt az aktus /nem durva/, túl mélyre hatolt a párod, és ilyenkor közvetve megnyomhatta a petefészked - ami nem kellemes érzés. Ez valószínű, pláne akkor, ha vannak méretbeli különbségek. Próbáljátok olyan pozícióban, ahol Te irányíthatsz, és akkor Te szabályozhatod a behatolás mélységét /mértékét/ - pld. lovagló pozícióban, ahol Te vagy felül. /38/N/
2009. okt. 27. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól h most múlt el/gondolom a menstruációd?!/attól lehetsz még terhes.

Na de nem ez a lényeg.

Így van vagy nagyon gyorsan csináltátok az elején,nagyon hirtelen vagy ilyenek.Az elején kezdjetek más pózzal,vagy váltogassatok gyakran pózt.

Remélem tudtam segíteni

2009. okt. 28. 10:26
 8/8 Malenkaia válasza:

Mi már több, mint 1 éve vagyunk együtt és még mindig előfordul, hogy gondot okoz a méretbeli különbség..:S Én szűk vaok,ő meg elég..hogy is írjam...nagy! De mindig odafigyelj,hogy ne okozzon "fájdalmat".

21/L

2009. okt. 28. 15:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!