Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a helyzeten? Ugy érzem igy kezdek depresziós lenni
Lenne egy igen összetett problémám amit szeretnék nektek leirni, és tanácsot kérni.
Legutóbbi "párkapcsolatomban"azért tettem idézőjelbe mert, úgy érzem szerettem a lányt...de nem mégsem éreztem kettőnk közt azt a 'bizalmat' ami kellett volna ahoz h igazán működjön.Viszonzatlanak éreztem részéről. Nem mertem neki így elmondani azt sem h még szüz vagyok. A lány "már nagyon nem volt az".nem is tudtam igazán feloldódni mellette.de mégis folytattam. mikor sexre került a sor egyszerüen 'az előtt' lelankadtam. Izgultam, talán mert nagyon szerettem volna h jó legyen neki...nagyon rosz nyomot hagyott bennem.még próbáltuk 2 szer de ezek után, kudarc. Ráadásul hallottam mikor egyik barátnője melegnek titulált...ami nagyon rosszul esett.mivel tudom h nem vagyok az!! Valahogy teljesen elvesztettem 'magam', a férfi énem a nökkel szemben....addig sem voltam egy tulságosan nyitot felszabadult srác főleg lányok terén,de mikor kézdtem volna kilábalni gátlásaimból jött 'ez'...de addig legalább ismerkedtem. Viszont azótta nagyon magamba tudok fordulni elég ha meglátok egy boldog párt és már "elgyengülnek szemeim belül",..nem merek ismerkedni sem már,mert mi lesz ha ujra...és nem is érzem magam jónak már egy kapcsolathoz. Ugy érzem kezd az egész életemre kiülni ez a "depresszió"(ha az). Pedig vannak céljaim, és életem más részeivel ugy érzem elégedett vagyok. 23f(én akkor 21 a lány 17 volt)
Sajnállak téged, én a helyedbe felakasztottam volna magam, de az én volnék.
Szebb össze magad ne "nyápic kis b...zi" legyél, mutasd meg, hogy nem vagy te béna, de azért 17 éves kiscsajtól mit kellene várni?
Pletykás kis k.... aki idősebb pasival akart villogni, hogy ő annyira menő, hogy kifog egy 21 éves bránert!
Szedd össze magad, keress egy tőled 1-2 évvel fiatalabb csajt aki megért téged és igazán szeret nem felvágásból van veled.
Hallgass jó stoner rock számokat :P
pl : Kyusstól vagy Fu Manchutól :P
én is kicsit depis voltam, elővettem a régi kedvenc zenéim, fél ór aalatt felpörögtem tőlük :D
azóta nincs gondom a depivel xd
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!