Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hova kapjátok a spermát általában?
Figyelt kérdés
És hova szeretitek, hova nem?
Írjatok kort, légyszi
2009. okt. 27. 18:46
2/12 anonim válasza:
Orálnál szájba, hasra, mellre. Szeretkezésnél meg egyértelmű :). Nekem mindenhol jó, nem csinálok ebből problémát.
19/L
3/12 anonim válasza:
punci,fenék,szájba,szájra,mellre,vagy ha tul intenziv akkor falra:D
amugy lényegtelen,csak szememre nem menjen,attol nagyontud fájni
4/12 anonim válasza:
Hát orálnál szájba, és szentem fini, de vannak akik ezt nem birják, De akkor a csaj ugyis mondja, hogy zavarja. Szexnél meg egyértelmű...
6/12 anonim válasza:
Suni és száj, esetenként arc. Nagyon szeretem lenyelni, és azt is, amikor érzem, hogy bennem pulzál el.
21/L
8/12 nicol90 válasza:
ha orál akkor száj vagy arc vagy akár mind2!
Ha sex akkor meg bárhova(kivéve anál),de azt szeretem ha bennem megy el!
9/12 anonim válasza:
és fiúk, ti hova? bedurran a gatyóba?;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!