Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pózváltás szex közben? Ti hogy szoktátok, és melyikeket? És hogyan?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 18:18
1/13 Andrewka válasza:
Mikor hogy. húzom magammal, vagy mondom h fordulj meg édesem, vagy éppen ő mondja
2/13 anonim válasza:
Igen úgy, hogy ő is lássa a TV-t xD
3/13 anonim válasza:
south park közben szokott lenni,hogy póz mind1,csak lássuk:D
amugy vagy egyszerüen megfog,és "áttesz" olyan pozba ami neki jobban tetszene,vagy látom,hogy zsibbad,akkor "aktiválom" magam
4/13 anonim válasza:
Hát nekem az volt ex barátnőmmel, hogy amikor váltani akart finoman tolt el magától. Vagy éppen megmondta, hogy máshogy szeretné. A kedvenceink voltak egy idő múlva a misszionárius, a kutya póz, meg amikor a nő a hasán fekszik és a férfi hátulról, meg amikor a nő a hátán fekszik térdeit felhúzza a melléhez.
5/13 anonim válasza:
Pár váltás szex közben az ám a tutti,próbáld ki!
6/13 anonim válasza:
Megkérdem,hogy van e kedve cserélni.Van amikor én fáradok ki,mert dolgozok,van amikor ő,mert ő dolgozik :)
7/13 anonim válasza:
Én azt is nagyon élvezem, ha a partnerem kérdezés nélkül megfog, és egy kicsit erőszakosabban odébb tesz, vagy megfordít, miközben dug. :)
8/13 anonim válasza:
Persze, miért ne? Általában oka az elfáradás, vagy az, hogy úgy érzem, az adott pózban nem fogok tudni elmenni. Szólunk (1-1 szó, azért nem litánia :D ) és helyezkedünk, ennyi, nincs belőle gond. Ugyanakkor mostanában legjobban az egypózos, rövid aktusokat kedvelem, melyek során egyenesen vezet az út az orgazmusig.
9/13 anonim válasza:
Hát általában mozdulatokkal mutatjuk egymásnak ha pózcserét akarunk.vagy van amikor mondjuk egymásnak ennyi az egész
10/13 anonim válasza:
egyszerűen .....görcsöl a lábam fordulunk valamerre ?:D
és akkor v ő mozdul valamerre v én :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!