Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pózváltás szex közben? Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pózváltás szex közben? Ti hogy szoktátok, és melyikeket? És hogyan?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 18:18
1 2
 1/13 Andrewka ***** válasza:
96%
Mikor hogy. húzom magammal, vagy mondom h fordulj meg édesem, vagy éppen ő mondja
2009. okt. 27. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Igen úgy, hogy ő is lássa a TV-t xD
2009. okt. 27. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

south park közben szokott lenni,hogy póz mind1,csak lássuk:D

amugy vagy egyszerüen megfog,és "áttesz" olyan pozba ami neki jobban tetszene,vagy látom,hogy zsibbad,akkor "aktiválom" magam

2009. okt. 27. 18:57
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Hát nekem az volt ex barátnőmmel, hogy amikor váltani akart finoman tolt el magától. Vagy éppen megmondta, hogy máshogy szeretné. A kedvenceink voltak egy idő múlva a misszionárius, a kutya póz, meg amikor a nő a hasán fekszik és a férfi hátulról, meg amikor a nő a hátán fekszik térdeit felhúzza a melléhez.
2010. febr. 22. 21:36
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Pár váltás szex közben az ám a tutti,próbáld ki!
2010. febr. 22. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Megkérdem,hogy van e kedve cserélni.Van amikor én fáradok ki,mert dolgozok,van amikor ő,mert ő dolgozik :)
2010. febr. 22. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Én azt is nagyon élvezem, ha a partnerem kérdezés nélkül megfog, és egy kicsit erőszakosabban odébb tesz, vagy megfordít, miközben dug. :)
2010. febr. 22. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Persze, miért ne? Általában oka az elfáradás, vagy az, hogy úgy érzem, az adott pózban nem fogok tudni elmenni. Szólunk (1-1 szó, azért nem litánia :D ) és helyezkedünk, ennyi, nincs belőle gond. Ugyanakkor mostanában legjobban az egypózos, rövid aktusokat kedvelem, melyek során egyenesen vezet az út az orgazmusig.
2010. febr. 22. 22:41
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Hát általában mozdulatokkal mutatjuk egymásnak ha pózcserét akarunk.vagy van amikor mondjuk egymásnak ennyi az egész
2010. febr. 22. 22:48
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

egyszerűen .....görcsöl a lábam fordulunk valamerre ?:D

és akkor v ő mozdul valamerre v én :D

2010. febr. 22. 23:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!