Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek könnyűvérűnek néz majd?
23 éves lány vagyok, most lesz a 3 randim a pasival, akit irtózatosan kivántam már az első randin is. Szerintetek baj lenne, ha lefeküdnék vele ilyen hamar??? Lehet, hogy elrontom a kapcsolatot???
Légyszi irjatok vm segitséget, mert már mikor rá gondolok, akkor is az jár a fejemben, hogy milyen jó lenne vele szeretkezni...
Köszi!
Látom eléggé egyértelmű a válasz, hogy várjak, de meddig???
És mi az ami még belefér a 3. randin???
hát én az egyik volt barátnőmet egy bulin ismertem meg és kb a megismerkedésünk utáni 4. órában már itthon döngettem igaz azóta szakítottunk de gyönyörű másfél évet töltöttünk el együtt...
na evvel csak annyit akarok mondani hogy 23 vagy szerintem már felnőtt és nem fog lotyónak nézni amugy meg valamikor el kell kezdeni nemigaz??? miért ne most kezdenéd!!
Barátnőmmel megismerkedésünk estéjén már az ágyában pettingeltünk, második találka után le is feküdtünk. Ez lassan 5 éve vagyunk együtt.
23 évesen nem ciki szerintem ha lefekszel vele. De tudd h mit akarsz. Ha úgy alakul a randi a végén miért ne történhetne meg. De azért puhatolózz óvatosan a srácnál mi az ő véleménye, mik a tervei veled
22/f
Köszi!!!
Utolsónak grat a kapcsolatához!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!