Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdődhet egy kapcsolat a szexel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdődhet egy kapcsolat a szexel?

Figyelt kérdés
Fergeteges jelenetbe keveredtem egy pasival, aztán még 4x és még mindig akarjuk....teljesen összezavarodtam....nem tudom mit tegyek, talán jobb ha kiszállok vagy talán az a jó ha addig csinálom amig jó....
2009. okt. 27. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, nevét. Köszönni illik azért.
2009. okt. 27. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha mindketten akarjátok, igen. Ha csak te, akkor elég nagy ribi látszatát kelted majd.
2009. okt. 27. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ilyen párt, akik első alkalommal sexel "ismerkedtek" meg. Már 4 éve együtt vannak és nagyon szeretik egymást.
2009. okt. 27. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
2009. okt. 27. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy büdös qrva aki így ismerkedik. A randi szót nem ismered?
2009. okt. 27. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Az utolsónak: Bizonyosan nem éreztél még olyat, hogy olyan szinten elkap a vágy és olyan szinten vonzódsz a másikhoz, hogy elveszted a józan eszedet is. Ösztön is létezik a világon. Ez van, el kell fogadni. Ez olyan, mint amikor megkívánsz egy szelet tortát és azt érzed, belehalsz ha nem ehetsz belőle.
2009. okt. 27. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyik barátnom is elso este lefekudt a pasijával...3 éve járnak,már tervezik az eljegyzést;)Szoval miért ne lehetne?
2009. okt. 27. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Érzékek birodalma.... ez már egy új világ. Szerintem keveseknek adatik meg, hogy ennyire érezzék egymást. Halgass az ösztöneidre!
2009. okt. 29. 02:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!