Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem rég feküdtem le a barátomm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rég feküdtem le a barátommal ez volt az 1 alkalom neki volt orgazmusa nekem meg nem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
semmit. gyakoroljatok. majd lesz.
2009. okt. 27. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Na hát elsőre nem is szokott sikerülni. Van, akinek évek alatt sem, sajnos. A nőknél ez nem megy automatikusan, tanulni kell. Gyakorolni, gyakorolni..
2009. okt. 27. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A már gyakorlott nőknek sem jön össze mindig, de kitartás, idővel megtanulod, először is a sajáát testedet kell felfedezned, h mi jo neked, mi esik jol, aztán már irányíthatod a párodat,h mit hogyan csináljon. Ha sikerül egymásra hangolódnotok, akkor rendben lesz minden. A fiúnak pedig magyarázd el ezt az egészet, mert még annyit se tud a női orgazmusról, mint te. Mond meg neki,h nem az ő hibája,h nem sikerült kielégítenie, és nem is a tied, csak a nőknél ez máshogy móködik, idő kell hozzá, míg képes leszel az orgazmusra, meg kell tanulni. Nekem se sikerült elsőre, és még mindig tanulok, fejlesztek:D Pedig már 5 éve van párom.
2009. okt. 27. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
És nagyon fontos,h ne színleld az orgazmust, mert akkor soha nem fogja a fiú sem megtudni,h mi jo neked, őszintén meg kell beszélni mindent, csak akkor fog működni a dolog. Ne félj irányítani a párod, ez kölcsönös, kell,h legyen. Ha ez sikerül, akkor 1-2 felfedezitek egymás igényeit, menni fog a dolog, már csak kisérletezni kell. Sok sikert!
2009. okt. 27. 14:13
 5/6 anonim válasza:

MINDENFÉLE KÉPPEN NÉZD MEG!!! ÉS MUTASD MEG A BARÁTODNAK!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UUtxSLN6K90

tanulhattok belőle :D

2009. okt. 27. 14:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
2009. okt. 27. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!