Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vízben lehet anál szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vízben lehet anál szexelni?

Figyelt kérdés
Aki csinálta már így, annak milyen tapasztalata van?
2008. jún. 29. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne?
2008. jún. 29. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Biztosan lehet. Én még nem csináltam sehogy sem, de ugyanúgy lehet, mint pl ágyban, csak még a víz is bemegy...
2008. jún. 29. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Én sem próbáltam még vízben, de szerintem nem lehet gáz, sőt, lehet, hogy még nem is fájna annyira.
2008. jún. 29. 16:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Óvszerrel ugyebár ott nem tanácsos tehát a sikosító hatása kilőve. Ha már sokszor csináltátok análisan és elég tág vagy, kétlem hogy nagyobb baj lehetne.
2008. jún. 29. 16:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, mi bajod lehetne tőle? Max ha alapból szennyezett a víz, meg a fejedet sem ajánlott huzamosabb ideig alatta tartani mert fulladásos tüneteket okoz XD! Tehát az orálnál inkább maradjon vízen kívül!
2008. jún. 29. 16:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.. Én még az anált sem próbáltam, ezért gondoltam, hogy vízben talán könnyebb lenne!:P De onnan is kitud egyből folyni a víz utána, vagy lesznek egyéb kellemetlenségeim belőle másnap??
2008. jún. 29. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha akció után kinyomod ami bement nem lesz gond, de a WC fölött csináld mert lehet hogy kicsit le fogsz kábelezni az meg nem mutat jól a kádban!
2008. jún. 29. 17:41
 8/11 anonim ***** válasza:
33%

Nem azt csak a bálnák tudják.

Tudod vízben az ember segge megduzzad, ezzel elzárva a végbélnyílást, és lehetetlen análszexelni. De ha esetlegesen bálna vagy akkor megpróbálhatod. Másik esélyed ha nem vagy bálna csak egy bálnára hasonlító dagadt nőszemély, akkor a segged nem zárul össze.

2008. júl. 1. 02:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szellemes az utolsó válaszadó, biztosra veszem, hogy egy IQ bajnok! ;) Látom seggbetoltál egy bálnát azért megy ez ennyire...
2008. júl. 1. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Sztem az az IQ-bajnok aki vízben akar análszexelni. Ezért hasonló az IQ-juk egy bálnáéhoz. De sajnos képtelenek rá.:)
2008. júl. 1. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!