Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányokat mennyire frusztrálja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat mennyire frusztrálja ha egy pasi hangos az ágyban és ez zavaró?

Figyelt kérdés
Valahogy ez a téma nem került szóba sosem az ágyban, de én alapból ha tényleg jól érzem magam tudok néha percekig is hangosan nyögni akár egy csaj élvezéskor meg mellette remeg a lábam mint egy epilepszásnak és mikor ez elkezdődik nem tudok leállni, teljesen bepörgök, zihálok és 10 másodperc múlva kilövök, de addig kívülről nézve gondolom néha ilyesztőnek hathat ez. De ez nem minden aktus esetén van csak ha elkapjuk a ritmust. Ez hülyén hathat egyesek szemében?
2008. jún. 29. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretném, ha a pasim kicsit hangsabb lenne. Engem izgat. És én is hangos vagyok. De ez egyén függű. Kérdezd meg a párod, hogy zavarja-e. Ha ő is hangos, akkor tuti nem zavarja, de ha nem az, akkor sem bizti, hogy zavaró számára.
2008. jún. 29. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem kifejezetten izgatna, ha a pasim hangos lenne szex közben. Már többször kértem tőle, de aztmondta, hogy akkor nem tud koncentrálni, ha hangosan nyög.

Hát, nem mindenki egyforma...

2008. jún. 29. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tok jo, ha valaki el tudja magat engedni...hiszen ez az az allapot amikor onkivulethbe eshetunk megha csak par masodpercre is.
2008. jún. 29. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én imádom hallgatni, ahogy zihál a partnerem, ha elmegy.
2008. jún. 30. 07:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ellenkezőleg, nekem legalábbis jó, ha visszajelzést kapok arról, h a páromnak mi jó és mi nem... nem, dehogy ijesztő! Jó. :)
2008. jún. 30. 10:50
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
Nem zavarja őket egyáltalán, azt szeretik ha a férfi röfögő hangot ad ki. Attól tuti elmennek;)
2008. júl. 1. 02:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hű, amikor a férjem elkezd hangosan nyögni, tudom, hogy közeledik a csúcs felé, és a finom nyögdécselés annyira felizgat, hogy ez miatt sűrűn együtt megyünk el. Nagyon jó dolog, úgyh. neked is csak így tovább a nyögéssel :)
2008. júl. 1. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
azert ne olyan mertekben nyogjon mint egy csaj, de en szeretem, nekem az izgato ha a paromat legalabb egy picit hallom amint elvezi. a te estedben picit durva, de ha beloled ien hatast valt ki, csinald, ha csak a parodat nem zavarja
2008. júl. 2. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Személy szerint engem egyáltalán nem zavar. Örülök, ha tudom, hogy a barátom élvezi velem a szexet és így lehet szépen lassan megtudni mit is szeret igazán a másik.
2008. júl. 3. 17:30
 10/10 anonim válasza:
hát ne legyen nagyon hangos. itt-ott hallatszódjon egy kis ohh vagy több de ne üvöltözzön a fiú!
2010. dec. 17. 17:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!