Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télleg 1 kis pl ovodás is verheti a nemiszervét és még élvezi?
Figyelt kérdés
2008. jún. 29. 14:10
1/11 anonim válasza:
nagyszerű, intelligens kérdés. a válasz nem
2/11 anonim válasza:
de igen. csk nem tudja mit csinál.
3/11 anonim válasza:
igen, de még nem tudják mit csinálnak. én nem egyszer láttam, hogy az öcsém 'birizgálja' a nemiszervét.
4/11 anonim válasza:
Kisgyerekek is csinálhatják,csak nem tudják,mi az.Pl.kislány is dörzsölheti magát a párnához. Van ilyen.
5/11 anonim válasza:
Kinsey szerint igen, én pl nem emlékszem, hogy ilyesmit csináltam volna, de lehet, hogy azóta elfelejtettem.
6/11 anonim válasza:
Anyukám óvonő és ő is azt tapasztalta, hogy az alvás során egyre több óvodás "masztizik".
7/11 anonim válasza:
Az óvodásoknak is ugyanúgy feláll a nemi szervük, mint a felnőtteknek izgatás hatására. Ugyanúgy el is élveznek, csak éppen ondó nem lövell ki nekik.
8/11 anonim válasza:
Hát nem tom óvodás koromig alvás közben mit csináltam, de 7 éves korom előtt köszönőviszonyban sem voltam a farkammal, de onnantól már orgazmus sorozatokat nyüstöltem ki a farkamból de persze akkor még nem jött belőle semmi de ez az élvezetet nem rontja azt biztosra állíthatom. Nos mivel a kor amitől elkezdtem nincs messze az óvodáskortól ezért persze elképzelhető hogy vannak akik már 5-6 évesen rendszeresen és tudatosan verik csak még valszeg nem tudják hogy ennek mi szerepe lesz a későbbiekben, de hiszen mindenki azért csinálja mert kellemes kortól függetlenül akkor meg mi baj vele?
9/11 anonim válasza:
mindig is bennünk vanúgy ahogy a 2 hetes kiskutya már megugorja a tesókat, pedig még messze van az ivaréretségtöl. ez bennünk is bennünk van és a kisgyerekek is örömszerzßesböl bizergáljáka micsodájukat, és kisfiuknak még fel is áll. régen tiltottak azért nem emlékszel rá, mert ha piszkátad a micsodád még a kezedre is csaptak így 3 éves korodra már nem mertél hozzá sem nyúlni. manapság azt mondják nem túl jó túlságosan tíltani a gyerekeknek mert sok sok sexuális szrongást hoz ki belölük felnött korukra.
10/11 anonim válasza:
igen. sőt mitöbb, természeti népeknék jellemző, hogy a gyerekeket fiukat és lányokat egyaránt úgy ringatják álomba, hogy a szüleik izgatják őket.
Igazi orgazmus ilyenkor még következik be, de a dolog kifejezetten nyugtató hatású.
a világ nagyobbik részének messze nem olyan elmebeteg a hozzáállása a szexualitáshoz és ezen belül a gyermeki szexualitáshoz, mint nekünk "fejletteknek".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!