Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 éves nő vagyok és még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves nő vagyok és még egyetlen alkalommal sem sikerült kielégülnöm férfiakkal, csak, ha maszturbálok. Mi lehet a baj velem? Pedig nagyon fel vagyok izgatva és nedvesedem is, de kielégülnöm mégsem sikerül.

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 16:35
 1/8 IQnindzsa ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre nem lehet két szavas választ adni. Rengeteg tényezőtől függ. Látatlanba megkockáztatom ,hogy esetleg a partereid nem figyelnek rád eléggé. Lehet h észre sem veszik ,hogy nem mentél el? Ha nedvesedsz és élvezed is a dolgot akkor szerintem nem a te készülékedben van a hiba. Több odafigyeléssel a partnereidtől és jól el lazulva a te részedről nem hiszem ,hogy megoldhatatlan lenne. Csak ne görcsölj azon ,hogy miért nem megy, mert akkor szerintem éppen az fog meg gátolni. remélem segítettem. 34/F
2009. okt. 26. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
épp ez a baj. ráálltál a maszturbálásra és csak magadnak tudsz elmenni. megszoktad a saját technikád, a saját szokásaid.
2009. okt. 26. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudok partnerrel elmenni, max akkor, ha a csiklóm is izgatva van közben.

Ha neked is olyan a partnered, kérd meg, hogy utólag vagy közben, kézzel elégítsen ki, az is több, mint a semmi. Sajnos a nőknek nehéz elmenni, van, akinek nem is megy. :(

2009. okt. 26. 16:45
 4/8 anonim válasza:
keress rá a neten ,, kegel gyakorlat ,, tuti hogy segít hidd el.
2009. okt. 26. 17:06
 5/8 anonim válasza:
szűltél már?
2009. okt. 26. 17:07
 6/8 anonim válasza:

szerintem nem veled van a probléma!

vezezsd rá a pasid hol van a te erogénzónád!!

én is ezt tettem!

azóta isteni minden!!!

2009. okt. 26. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el, nekem ezek erről a tapasztalataim - sok ilyen kérdés van, így kigyűjtöttem és mások is leírták a tapasztalataikat. Hátha 1-2 dolgot kiszűrsz belőle.

[link]

2009. okt. 26. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:

És úgy ha a pasid csinálja neked kézzel?

Ha gondolod letesztelem a dolgot, és kipróbáljuk így is meg úgy is. Ha tényleg igazad van, feladom.

2009. okt. 27. 12:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!