Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orgazmus, csak nem veszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manócska'90 kérdése:

Orgazmus, csak nem veszem észre? Ilyen van?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy fél éve vagyok együtt a barátommal. Kb ugyanennyi idje élünk szexuális életet (egymással), de nekem még egyszer sem sikerült elmenni. Ez engem igazából nem zavaar, mert isteni jó vele a szex és nem hiányzik az orgazmus, csak tudom, hogy Őt meg bántja.

Ha a csiklómat izgatja, úgy sikerült már elmennem, de azt nem is vette észre - amit nem is csodálok, mert nekem érzésben sem olyan nagy szám (akkor se, ha magamnak csinánlom), csak érzem, hogy már nem kell. Egyik alkalommal (nemrég) volt olyan, hogy nagyon nagyon jó volt és nem is tudom, nem éreztem olyan húúú, ez orgazmus volt, semmi hasonlót, de más érzés volt mint eddig, de tényleg semmi extra. Viszont rögötn utána már kellemetlen volt a szex és nem is kívántam (mondjuk a kellemetlen érzés elmúlt szerencsére).

Létezik olyan, hogy elélvezek, de nem veszem észre? Hogy nekem ha van is orgazmusom az ennyire gyenge lenne?

Csak egyszer annyira szeretnék már örömet okozni a páromnak!

Ráadásul nemrég beszéltünk róla (megint), és akkor mondta, hogy Ő ezt nem érti - az előző barátnője öt perc alatt elment --> na, azóta meg mindig ez jár a fejemben, hogy vajon arra gondol-e miközbenmár 20 perce csináljuk és én már alig bírom magammal, annyira jó, hogy Xxxx már rég elélvezett volna. 19/L

(Bocs, ha néhol össze-visszaság van - tükrözi az éréseimet.)

2009. okt. 26. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha orgazmus van, akkor olyan nincs, hogy ne vennéd észre, avagy ne éreznéd. Lehetséges, hogy tudod, hogy "teljesítened" kell, ezáltal görcsössé válsz, és képtelen vagy ellazulni. Márpedig a szexben ez az egyik alapszabály. Az hogy laza légy, hogy ezáltal könnyebben össze tudj hangolódni a barátoddal. Az, hogy amit akkor érzel mi lehet, így nehéz megmondani, és hát ugye magát az orgazmust is nehéz elmondani, hogy milyen érzés :) Jó, az tuti :) Hüvelyi orgazmust még nekem sem sikerült elérnem a párommal, de engem ez nem frusztrál. Igaz, ő mondta, hogy az az álma, hogy egyszer együtt sikerüljön, de nem érezzük problémának ha most még nem jön el az az egyszer :)
2009. okt. 26. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nehéz eset vagy, ezek szerint még nem volt vaginális orgazmusod soha. Ismered a tested rendesen, mert szerintem nem igazán. Élvezed a dolgot, de még mindig nem tudod, mi a legjobb neked? Hmm, gondolom nem ő az első az életedben. Szóval gyakoroljatok minél többet...
2009. okt. 26. 11:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Abban a teljesítmény-kényszerben lehet valami. De nagyon szeretem és azt szeretném, hogy végre sikerüljön - nem magam miatt, de tudom, hogy Neki fontos.

Úgyérzem egyébként, hogy sikerült megismernem a testem - tudom, hogy mi kell nekem - és mindig mondom is Neki, hogy mit csináljon. Meg Ő is tudja, hogy mi az amitől készen vagyok és mindig megteszi (pl, végig nyalja a vállam vagy megharapja a nyakam) - és ezektől tényleg milliószor jobb lesz.

2009. okt. 26. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Sztem neked még soha sem volt orgazmusod. Mert ha lett volna, akkor nem tennél fel ilyen kérdést!
2009. okt. 28. 13:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Kösz, nagyon kedves vagy.

Légyszi csak normális válaszokat adjatok! (tényleg 19 vagyok és nem egy 13 kis csitri) Ez nekem nagyon fontos!

2009. okt. 28. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdésedre nem tudok válaszolni,viszont az,hogy az előző barátnő 5 perc alatt elélvezett szerintem kamu.Na nem a pasid részéről hanem a csaj részéről.Ugyhogy ezen ne görcsöld magad.
2009. okt. 28. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Az orgazmus lehet egyik alkalommal gyengébb, amikor utána egyből fel is kelsz, másról beszélsz, stb., meg lehet erősebb, és lehet olyan, amikor csak félájultan fekszel utána vagy fél óráig és nem akarsz egy millimétert se megmozdulni, hogy el ne tűnjön a testedből ez az érzés.z orgazmus egyértelmű kielégülés, akár gyengébb, akár erősebb. Olyan nincs, hogy nem veszed észre. És ha lett volna már orgazmusod, nem mondanál ilyet, hogy nem hiányzik szex közben, az teszi fel a pontot az i-re, az teljesíti ki az élményt. Viszont ne hagyd magad az előző barátnővel összehasonlítani - de egyébként remélhetőleg nem úgy van ez, hogy a barátod közben rá gondol. Ha pl. olyan szitu van, hogy nyal a barátod, ne idegesítsd fel magad azon, hogy jaj már mióta igyekszik, biztos fárad már, elege van, stb. mert akkor annál később jön össze. Másnak se 2 perc!
2009. okt. 28. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
el lehet élvezni 5 perc alatt, sőt hamarabb is, viszont ugye kit érdekel hogy ment el az előző csaja, nekem is ez volt hogy az exem folyton az ő exével példálózott vagy más nőkkel hgoy nekik hogy sikerül és nekem miért nem. na elegem lett... elkezdtem magammal játszani és szép lassan felfedeztem mi hogy jó és aztán mikor már tudtam magamról mi hogy hol, akkor megtanítottam a pasimnak is
2009. okt. 28. 15:08
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi probléma! Nekem is van amikor nem érzek semit de tudom h. elmentem, bár nekem nem sürün... Probáljatok meg mindenféle pózt kitalálni különböző helyeken a házban.. Azt hallotam mosógépen jó lehet:D bár még nem probáltam!
2009. okt. 28. 15:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!