Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Egyáltalán nem élvezem a szexet, behatolásnál sem. (két gyermeket szültem másfél év különbséggel, mindkettő 4kg feletti.
Figyelt kérdés
Szülés óta másfél hónap telt el.Szexeltünk... nem fájt csak egy kicsit,de szóra sem érdemes, már jó ideje nem szexeltünk,és igencsak élveznem kellett volna,de semmi.az első gyermek születése után nem volt gond!jobb lesz ez? mitől lehet? szeretem a páromat,minden rendben.kérnék segítséget.ez vajon igy marad?(régebben sem volt ezzel gond)24 éves anyuka(kétségbeesett) úgy nem lehet normálisan szexelni,ha nincs mi ösztönözzön,mert nem élvezem..csak érzem hogy bent van..ennyi2009. okt. 26. 10:07
1/5 anonim válasza:
meguntad a párodat unod a faszát vigyetek valami változatosságot a sex be más póz extrém hely stb
2/5 anonim válasza:
Szülés után megváltozik az anya értékrendje, a hormonális működése, és a szex is kicsit háttérbe szorulhat. Tudom hogy ez a második gyerek, de lehet hogy nálad most ez történik. Legyetek spontánok, mikor a gyerekek alszanak délután, akkor csapj le rá :) és hátha neked is jobb lesz.
3/5 anonim válasza:
Elsőnek: kőprimitív vagy! Kérdezőnek: légy türelmes, nekem egy év kellett. Hosszú folyamat, míg a szervezetünk kiheveri a traumát.
4/5 anonim válasza:
Szia. :)
Ahogy előttem már írták, megváltoztál...egy szülés nem csak testi, hanem lelki változásokat is hoz. Lehet, hogy nem érzed magad csábítónak? Vagy félsz attól, hogy párod nem tart annyira vonzónak? Két gyermek mellett az élet nem könnyű, tudom. Főleg a szex. De ha leülnétek megbeszélni, hogy te most annyira ezt nem érzed fontosnak, és hogy egyelőre ne ezen legyen a hangsúly, talán jót tenne. Egy nagy őszinte beszélgetés. Ha ez megvan, akkor pedig élvezzétek egymás közelségét, amikor lehet, jöhetnek a csókok, ölelések, simogatás, esetleg erotikus játék, ami oldja a gátlásokat, görcsöket. Szerintem kis idő múlva már újra fogod érezni a vágyat. :)
Sok sikert nektek!
5/5 A kérdező kommentje:
köSZÖNÖM SZÉPEN..REMÉlem igy lesz
2009. okt. 31. 09:45
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!