Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen méret számit kicsinek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen méret számit kicsinek? És mekkora mérettöl lehet kielégiteni egy nöt?

Figyelt kérdés
2008. jún. 28. 14:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen a vastagság jobban számít.Izgatóbb is, és én pl. nem szeretem ha nagyon hosszú és bennem van,mert törekszik a fiú teljesen betolni, nekem meg leszakad a méhem .Hát jobb ha 15-16 szerintem az az ideális tökéletes,de embere válogatja,és szerintem jó kérdés mert nem mindenki lelki kapcsolatban szexel ezt tudjuk, hanem csak alkalmi együttlét,és azért ilyen esetben ha valakinek nagyon kicsi még önbizalma sincs annyi, és lehet nem fog neki menni úgy mint egy nagyobbnak.Jó az ha kitölti a hüvelyt,de nem akarok senkit megsérteni mert nekem meg a mellem nem nagy, tehát engem meg talán ez zavar hiába nyugtat minden fiú akihez közöm volt, hogy "de formás,és szép" attól még foglalkoztat mert ez is tény, hogy szebb egy nagyobb. hát ez van.Ezeke örökös problémák sajna
2010. jan. 27. 16:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!