Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit reagálnátok a lenti szitura? A barátnőtök egy dildoval várna benneteket haza, hogy tessék beleülni, különben nincs többé szex. Bevállalnátok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 20:45
1/19 anonim válasza:
Ez elég beteg:) Jól elverném fenekét, amiért ilyen marhaságokat talált ki;)
2/19 anonim válasza:
Nem, nem vállalnám be, milyen hülyeség már ez. Nem csak nekem nem jó, ha nincs szex ^^
16/F
3/19 anonim válasza:
Előbb üljön bele a kisasszony. De elöl és hátul is egyszer-egyszer! :)
4/19 anonim válasza:
Vagy kamu kérdés vagy elmebeteg a bnőd!!!
6/19 anonim válasza:
ha ez nem kamu akk a csaj nagyon beteg!!!
másrészt meg igaza van az elöttem iróknak az nemcsak neked nemjo ha nincs szex!ha pedig beleülsz akk teis beteg vagy!
én biztos nem ülnék bele! oljyan lehet mintha egy másik pasi seggbe kurna:D
10/19 anonim válasza:
Jaja, mehet a francba, már csak azért is mert ilyen baromság miatt képe felrúgni egy kapcsolatot
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!