Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjátok meg így az együttlétet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lindynette 20-at szedek 12napja. Még mindig van kis mennyiségű vérzésem :S ha jól tudom pecsételővérzésnek hívják. Tegnap együtt voltam a barátommal, nem élvezett belém (mielőtt leszólnátok) de igen, gumi nélkül voltunk együtt. A lényeg, hogy aktus közben kb fél óra múlva elkezdtem vérezni..először megálltunk kicsit, megtöröltük magunkat és kis idő után újrapróbáltuk. Második alkalommal megint véreztem, így el vette a kedvünk a dologtól. Nagyon rosszul érzem magam e miatt, mert nagyon hiányzik a szex de a barátom nincs oda a dologért, hogy úgy legyünk együtt, hogy vérzek. Ami azt illeti engem meg kellemetlen helyzetbe hoz :S...a kérdésem hogy ti ezt hogy oldottátok, oldjátok meg? (az együttlétet) a másik kérdésem pedig, hogy a barátom elkaphat így valami fertőzést? hogy véres lett ő is? nem szeretném hogy valami baja legyen mert szeretem nagyon. előre is köszönöm a válaszokat! katush2009. okt. 25. 19:56
1/6 anonim válasza:
A vérzés nálam sosem volt probléma, de a bnőmnél sem. Fertőzésveszély persze nagyobb, utána célszerű tisztálkodni. Az, hogy irtózik a dologtól ezt egyéne válogatja. Mi törölközőt tettünk magunk alá, ennyi.
2/6 anonim válasza:
Nekem ha megvan akkor mindig tampont szoktam használni, és olyankor általában orálisan elégítjük ki egymást, de volt már, hogy úgyis csináltuk, hogy véreztem: pl a fürdőkádban vagy miis alánk terítünk valamit de volt mikor nem is lettünk olyan véresek sőt..
3/6 anonim válasza:
ezt úgyszokás megoldani, h amikor az ember menstruál, akkor nincsen szex. tablettátszedők körében ez általában 4-5 napon jelent. nahogymár ennyit netudjatok várni, ha a barátodat zavarja a vér.
4/6 anonim válasza:
ez egy ilyen dolog, én is végigvéreztem az első hónapot, valamit valamiért. majd elmúlik. a fertőzést te kaphatod el tőle, mivel ilyenkor nyitottabb a méhszáj és minden baci felmehet.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. először is nem magáról a menstruációtól vagyok kiakadva, hanem az 1.hónapban jelentkező kis vérzésektől :S olyan kellemetlenül érzem magam miatta :(
2009. okt. 25. 20:50
6/6 anonim válasza:
szegénykém én is ugyan ezt éreztem amit te 1 hónapig én Novínettét szedek de már 8 hónapja:) Én olyan feszéjezve éresztem magam amikor párommal voltam annyira nem volt hozzá hangulatom a pecsételő vérzés miatt de a barátomat nem zavarta már mint könnyített a helyzetemen h így is szeret és h elfog múlni de volt szex közbe csak óvatosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!