Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom, segíííítsetek?!
Figyelt kérdés
már 3 éve vagyunk eggyüt lessan ,még az elején jó is volt vele lenni , de már asszem csak arra kellek neki . :( mert van˛/volt mellettem neki nemis egyszer csaja én meg megbocsájtottam neki a hülye fejemmel.volt olyan hogy én ott aludtam nála és ment hozzá a másik csaj is és őt kivitte a hátsó ajtón gondolom mondta neki h mingyá jön engem meg addig elküdött és kivitt az első ajtón és kérdeztem h mivan ő meg mondta h majd elmondja most ne szoljak hozzá.pedig anyukája engem nagyon szeret.és amikor oda jutunk hogy szex akkor mindí úgy kezdi hogy szedd le a gatyámat aztán csinálld a száddal vagy rosszab esetbe csak annyit hogy szpjá és utánna meg feküdjek el.jó az igaz hogy közbe megkérdi hogy így jó e? de nem tudom hogy mit csinálljak pedig mindent megcsinállok neki az análtól az orálisig.pedig ő engem csak az elején nyalt ki.és a puszit meg a csókot meg az ölelést nem is mondom már töb mint 2 éve nemkaptam tőle! bocsi hogy ilyen hoszu lett.2009. okt. 25. 15:27
1/12 anonim válasza:
úú ez lesújtott!!!!! Te mazohista vagy??? Ez nem normális h ilyet eltűr egy nő!!! Nem gondolkodtál még azon h mennyivel jobb lenne nélküle? Mert én egy ilyen pasival szóba se állnék nemhogy 3 évig minden sz*r kívánságát teljesítsem! Te szereted egyáltalán, ha igen akkor mi szeretsz benne? mert h ő le se sz*r téged az tuti!
2/12 anonim válasza:
Nem te vagy neki az igazi, mint ahogy ő sem az neked. Ennyi.
3/12 Dymo válasza:
ha ilyen szar vele,miért vagy még mindig vele?
4/12 anonim válasza:
Le sem szar már téged, csak egy eszköz vagy neki, hogy kielégüljön. Ez az igazság. Jobban tennéd ha keresnél egy másik, rendesebb embert... jaaaa, el is felejtettem a rendesek nem kellenek senkinek. :(
Naszóval te döntesz, hogy csak egy darab tárgy akarsz lenni, akit mindig jól megba*znak, esetleg vannak érzelmeid is.
5/12 anonim válasza:
Ugyan már első válaszoló, nézd meg a helyesírását! Én sem vagyok jó, de ez szörnyű... Ez egy egyszerű lány, valszeg egyszerű pasival. Az ilyen embereknél cifrább dolgok is megtörténnek. Kellene ismerkedned a 8kerrel, vagy a vidékkel, akkor nem írnál így. :)
A kérdezőnek meg: Szerintem hagyd ott! Ennek nincs értelme.
6/12 A kérdező kommentje:
nem szar vele lenni mert imádok vele lenni csak az a baj szerintem hogy nemtudja kimutatni az érzéseit ,vagy már talán nemszeret de én őt nagyon , és mással nem leszek az tuti!és nemkell leordítani a fejem!
2009. okt. 25. 15:39
7/12 anonim válasza:
Hát bocs de akkor nagyon is megérdemled a sorsodat, ha ennyi büszkeség nincs benned. Kár volt megkérdezned, mert sztem ép eszű ember azt tanácsolná h hagyd ott a francba! első voltam
8/12 anonim válasza:
ne hagyd magad megalázni, ez a fiú le se sz*r téged!!
9/12 anonim válasza:
Neharagudj de eléggé butus vagy.Mi a jó fenét szeretsz egy ilyen hapsin?Tudod,hogy megcsal és csak arra kellesz neki,hogy leszopd és ő nem viszonozza ez minden csak nem szerelem.Biztosan találnál egy tisztességes,normális fiút,aki nemcsak kihasznál.
10/12 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy csak a szexre kellesz neki...Ha nem szeretget, nem puszilgat, nem kényeztet, akkor nem szerelmes...Ha büszke nő lennél, már fel sem tetted volna a kérdést.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!