Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a férfiaknak a ronda nöK? Azok jobbak az ágyban vagy mi?
Mert a külsőnél egy idő után sokkal fontosabb, hogy belül és fejben milyen a nő. A szép külső önmagában nagyon kevés.
26/F
Most komolyan, hogy lehet ilyet kérdezni? Eleve miért hiszed, hogy a ronda nők általában bejönnek a férfiaknak, csak mert rondák. Ez nonszesz!
Hosszabb kapcsolatban sokkal több minden számít, messze nem csak a szépség. teszem azt, én nem tudnék együtt lenni agy ostoba lánnyal/nővel hosszú távon, akkor sem, ha világszépe.
20/F
nem elég tök jhó nőnek lenni, meret a legtöbb jó nő nemis olyan jó nő ha máe belülről nézzük, mert el vannak szállva maguktól, meg az sem mindegy hogy kit tartassz jó nőnek, mert lehet hogy s másnak más a véleménye....
de úgy látom te biztos egy jó nőlehetsz, mert nincs jobb dolgod mint ilyen hülyeséget kérdezni egy jó nő.
ÉS A SEX IGAZ HOGY HOZZÁ TARTOZIK A SZERELEMHEZ, DE NEM KELL HOZZÁ JÓ NŐNEK LENNI, H. JÓL MENJEN A NEMI ÉLET!
JAH ÉS NEM AZÉRT TETSZIK A FÉRFIAKNAK A "RONDA"(SZERINTED)
NŐK MERT JÓK AZ ÁGYBAN, HANEM GONDOLOM AZÉRT MERT ÉRTELMESEBBEN LÁTJÁK AZ ÉLETET, ÉS NEM CSA MAGUKKAL VANNAK ELFOGLALVA...
Te milyen alapon mondod bárkire is hogy ronda?
És látszik milyen sok eszed van, mert csak azt veszed értéknek ki milyen az ágyban.
Tudod egy normális pasi az eszetlen ámde szép nőket, jól megdugja néhányszor, de nem fogja elvenni feleségül mert üres.
És inkább keres egy visszafogottabb, de értékes nőt. Amilyen te nem vagy.
Előszöris nem azok hanem ők.Azokat-őket nem mindeegy te tök jó csaj.
A tök jó csaj ez elég relatív. Lehet h ami neked ronda az egy teljesen átlagos szép lány és a tök jó csaj meg egy beképzelt buta plázacica akin már átmentek jó párszor. Nyilván te a tök jók közé tartozol-.-"
jah amúgy aplázacicák csak simán szűzk.rvák, azoknak is csak a szája nagy, meg hogy ők milyen tapasztaltak...
nah persze néha undorítóbbak mint egy átlagos csaj...
Szija!
Figyelj, a szépség relatív dolog. Én pl mindenki szerint rusnya dög vagyok, és általában csak nyalizásbol mondják a hülye bókjaikat... És mégis van barátom. Nem mondom, hogy nem kételkedem benne. Mert igenis, kételkedem. De tudodmit? Lehet, hogy vannak olyan emberek, akik mást is értékelnek benned nem csak a 180centidhez a 40kilódat a szép platina szőke műhajadat etc etc. :'D Én semértem mit szeret bennem, és gondolom, hogy van neki más is. De legalább mellettem bír lenni.
Nem mindig a külső a lényeg....
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!